متخصص تغذیه عنوان كرد؛
کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه ای
به گزارش اسنک، یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های مزمن با کمک رژیم غذایی مدیترانه ای اطلاع داد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، ضمن اشاره به این که طبق مطالعات، محققان الگوی غذایی مدیترانه ای را با کاهش خطر ابتلاء به خیلی از بیماری های مزمن مرتبط می دانند، اظهار داشت: چندین مطالعه معتبر ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تأیید کرده اند، این رژیم ها سرشار از چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها است. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه مصرف غذاهای نشاسته دار و انواع نان های سبوس دار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی ها (اغلب گفته می شود که ماهی "غذای مغز" است و شواهد زیادی وجود دارد که خوردن ماهی به دلیل دارا بودن امگا ۳ برای سلامتی مغز مفید است)، لبنیات کم چرب، روغن های مایع برای پخت و پز بعنوان مثال روغن زیتون، کانولا و عدم استفاده از روغن های جامد، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش مصرف غذاهای شیرین مانند شیرینی، بیسکوئیت، کیک و شکلات را همچون اقدامات مؤثر در کاهش ابتلاء و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر عنوان نمود.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب