فرشیدی خبر داد؛
تدوین نقشه وضعیت تغذیه کشور
اسنک: معاون بهداشت وزارت بهداشت، از تدوین نقشه وضعیت تغذیه ای کشور برای نخستین بار در وزارت بهداشت آگاهی داد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، حسین فرشیدی اظهار داشت: بعد از هشت ماه تلاش فراوان در معاونت بهداشت وزارت بهداشت و با همت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و اقدامات بهادار مدیران و کارشناسان تغذیه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، برای نخستین بار در کشور نقشه وضعیت تغذیه کشور طراحی شد. وی ادامه داد: این نقشه وضعیت فاکتورهای مهم تغذیه ای را در کل کشور و به تفکیک هر استان مشخص کرده تا مسئولان و سیاست گذاران خصوصاً رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی و معاونین بهداشت بتوانند وضعیت جمعیت تحت پوشش خودرا نسبت به سایر نقاط کشور ارزیابی و مداخلات انجام شده برای دستیابی به وضعیت تغذیه در دانشگاه خودرا بررسی نمایند و از نقاط بحرانی در هر دانشگاه آگاه شده و بتوانند مداخلات سریع برای بهبود وضعیت را انجام دهند. فرشیدی اشاره کرد: این نقشه بر پایه ۱۰ شاخص مهم تغذیه طراحی شده است و مقرر می باشد در ضمن سالهای آتی چند شاخص برمبنای وضعیت بیوشیمیایی تغذیه نیز به آن اضافه شود. معاون بهداشت وزارت بهداشت همین طور اضافه کرد: معاونت بهداشت وزارت بهداشت این نقشه کشوری را در اختیار تمام رؤسای دانشگاه ها و معاونین بهداشت قرار داده تا بتوانند از وضعیت تغذیه دانشگاه خود بر طبق این شاخص ها باخبر شوند؛ نظر به این که این نقشه بر پایه فاکتورهای مربوط به سال ۱۴۰۲ تدوین شده است، مقرر می باشد که تدوین این نقشه ها برمبنای تغییر در وضعیت شاخص ها بصورت سالانه صورت گیرد و کنار هم گذاشتن این نقشه ها در ضمن چند سال خواهد توانست روند وضعیت تغذیه را در کل کشور و همین طور به تفکیک هر استان بطورکامل روشن سازد. فرشیدی اشاره کرد: در گام بعدی این پروژه، معاونت بهداشت وزارت بهداشت در نظر دارد تا این نقشه ها را به تفکیک روستاها و شهرها و شهرستان های هر دانشگاه تدوین کرده و در اختیار معاونین بهداشت دانشگاه ها قرار دهد تا هر دانشگاه بطور جزئی در تمام نقاط شهری و روستایی خود از وضعیت تغذیه جمعیت تحت پوشش خود آگاه باشند و بتوانند برنامه ریزی لازم برای ارزشیابی مداخلات و نیز تدوین مداخلات جدید را انجام دهند.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب