چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
به گزارش اسنک، متخصص تغذیه اظهار داشت: برای افرادی که گرفتار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد.
آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر اظهار داشت: افرادی که گرفتار ترشح زیاد اسید معده هستند و ممکنست گرفتار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خودرا با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریک کننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویه جات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چونکه این مواد سبب افزایش ترشح اسید معده می شوند. نکات تغذیه ای برای کاهش ترشح اسید معده حکمت دوست اضافه کرد: منابع پروتئینی مانند ماهی می توانند به متعادل سازی ترشح اسید معده کمک کنند؛ خصوصاً برای آنهایی که معده سرد دارند، مصرف این پروتئین ها می تواند مفید باشد. توصیه های خاص برای زمان سحری ایشان سپس داد: در دوران روزه داری، بعد از خوردن سحری، بهتر است فرد دراز نکشد، چونکه این کار می تواند موجب بازگشت محتویات معده به مری و ترش کردن شود و سفارش می شود که بعد از سحری، حداقل چند ساعت در حالت عمودی قرار بگیرید و بلا فاصله نخوابید. بگفته حکمت دوست؛ با رعایت این نکات، افراد می توانند از بروز مشکلات ناشی از ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید جلوگیری نمایند و به آسانی روزه خودرا بگذرانند.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب