افزایش ۷ برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان
به گزارش اسنک، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: میزان بازرسی ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و روزانه حدود ۳۰ هزار نفر بر اماکن غذایی نظارت دارند.
علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تشدید فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشتی در سرتاسر کشور افزایش پیدا کرده است و از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین، طرح نظارت های بهداشتی به شکل جدی اجرا شده و در این زمان، روزانه حدود ۳۰ هزار نفر در روز در سرتاسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند.
وی اضافه کرد: بازرسی ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و در این راستا، موارد گوناگونی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تابحال تعداد زیادی اخطار صادر شده و بعضی از واحدهای متخلف هم پلمب شده اند.
رئیسی تاکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و برخوردها، بعد از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی صلاح، در اولین روزهای کاری بعد از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.
بازرسی های بهداشتی از رستوران ها تشدید می شود
وی افزود: بازرسی های بهداشتی از رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام می باشد و تعداد نیروهای بازرس هم در حال افزایش می باشد تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت به شکل جدی به نظارت و بازرسی از رستوران ها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماری ها جلوگیری نماید.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب