پروبیوتیک ها از آلزایمر پیشگیری می کنند
به گزارش اسنک، رییس کنگره پروبیوتیک اظهار داشت: امیدواریم از محصولات فرا سودمند در مواد غذایی بیشتر استفاده گردد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، مریم تاج آبادی ابراهیمی رییس کنگره پروبیوتیک، در پیرامون موضوع ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند اظهار داشت: نخستین هدف ما این بود که مردم نسبت به استفاده از محصولات فرا سودمند و پرو بیوتیک ها باخبر شوند. وی ادامه داد: پروبیوتیک ها درحقیقت مکمل ها و غذاهایی هستند که در کشورهای پیشرفته استفاده می شوند تا از خیلی از بیماریها جلوگیری نمایند. پروبیوتیک ها در بیماری هایی مانند بیماریهای گوارشی، بیماریهای ایمنی، بیماریهای دیابت، ام اس و پارکینسون نقش دارند. رییس کنگره پروبیوتیک در ادامه اذعان کرد: در کشورهای پیشرفته مانند ژاپن، کره جنوبی، آمریکا و کشورهای اروپایی مصرف پروبیوتیک بصورت روزانه، به صورت مکمل و بصورت غذاهای مختلف می باشد. وی با اعلان اینکه مسؤلان و مردم این کشورها به غذا نگاه درمانی دارند اضافه کرد: هدف ما از برگزاری کنگره این بود، اطلاعات را در اختیار متخصصان قرار دهیم و در جامعه در مورد استفاده از پروبیوتیک ها فرهنگ سازی نماییم. تاج آبادی ابراهیمی با اشاره به این که امیدواریم از این محصولات فرا سودمند در مواد غذایی بیشتر استفاده گردد گفت: مردم بیشتر با لبنیات پروبیوتیک آشنا هستند امیدواریم از غذاهای دیگر نیز استفاده کنند؛ استفاده از مکمل های پروبیوتیک نیز باید بیشتر شود تا مردم کمتر گرفتار مشکلات گوارشی شوند. رییس کنگره پروبیوتیک در مصاحبه با رادیو گفتگو اشاره کرد: بازار ایران هنوز آشنایی زیادی با محصولات پروبیوتیک ندارد و توان خرید مصرف کنندگان از چالش های این صنعت است. مصرف محصولات پروبیوتیک در دو رده سنی نوزادان برای ایجاد فلور میکروبی و میان سالی بسیار اهمیت دارد تا از بروز بیماری هایی مانند ام اس، آلزایمر و پارکینسون در سنین بالاتر پیشگیری کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب