علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم

علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم

اسنک: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره ی مسمومیت بر اثر مصرف برنج پخته شده که بیرون از یخچال نگهداری شده است، توضیحاتی داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، گلبن سهراب، با اشاره به این که برنج پخته بیرون یخچال به سبب رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، اظهار داشت: در صورت نگهداری در دمای بالای ۵ درجه، برنج خیلی زود خراب می شود. وی ادامه داد: برنج خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج را می پزیم این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند. سهراب با اشاره به این که این باکتری ها در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد در عرض ۲۰ دقیقه ۲ برابر می شوند، افزود: در نهایت سمی تولید می شود که بعد از مصرف برنج مانده فرد گرفتار اسهال و استفراغ شدید می شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به این که به طور معمول علامت های مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت پس از خوردن برنج آلوده دیده می شود، اظهار داشت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که به طور معمول بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شود. وی افزود: برای پیش گیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج ۵ درجه سانتی گراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، اشاره کرد: برنج پخته شده را می توان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.


منبع:

1403/09/18
11:18:45
5.0 / 5
49
تگهای خبر: تغذیه , غذا , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir