سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟
به گزارش اسنک، متخصص طب سنتی درمورد تغذیه در فصل پاییز توضیحاتی عرضه داد.
مریم مقیمی متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار مهر راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد اظهار داشت: به صورت کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می کنند و دفع آن برای افراد سخت می شود. سفارش می نماییم برای دفع بهتر، افراد بامداد ناشتا حتما یک استکان آب جوش مصرف کنند. وی افزود: اشخاصی که در فصول سرد از آب جوش استفاده می نمایند کمتر گرفتار یبوست می شوند. آب جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است به ویژه برای اشخاصی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است. متخصص طب سنتی همین طور اضافه کرد: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد تلاش کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای مساعدت با گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیش از شلغم و ترب که از صیفی جات هستند بصورت پخته و در سوپ و آش استفاده گردد. مقیمی اذعان کرد: درباب مصرف میوه ها، مصرف میوه هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای اشخاصی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما اشخاصی که مشکلات گوارشی و گرفتار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوه ها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند بهره گیرند حتما با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار خیلی کم مصرف کنند.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب