بهفر:
ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است
اسنک: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به وجود مواد غذایی تقلبی و قاچاق در بازار کشور، توضیحاتی داد.
عبدالعظیم بهفر، در گفتگو با خبرنگار مهر، بر لزوم تقویت ضوابط و نظارت ها برای مقابله با مواد غذایی قاچاق و تقلبی تاکید کرد و اظهار داشت: ماهیت پنهان این مواد، آمار دقیق از آنها را نا ممکن می کند، اما نظارت سازمان غذا و دارو بطور مستمر در حال انجام می باشد. وی ادامه داد: مواد غذایی قاچاق و تقلبی به طور معمول از مبادی غیررسمی وارد کشور می شود و به سبب پنهان کاری در پروسه توزیع، شناسایی و ردیابی آنها دشوار است. بهفر در ادامه به بهره برداری از سامانه هوشمند صدور پروانه الکترونیک برای فرآورده های غذایی و آشامیدنی اشاره نمود و اظهار داشت: این سامانه با هدف کاهش زمان رسیدگی به درخواست ها، حذف مراجعات حضوری متقاضیان و اتصال به درگاه ملی مجوزها، فعالیت خودرا آغاز نموده است. با ثبت اطلاعات مواد اولیه و محصولات تولیدی، امکان تشخیص محصولات مجاز از بدون مجوز و تقلبی فراهم می شود. وی با اشاره به قابلیت های این سامانه، اضافه کرد: امکان اتصال برخط به سامانه مرکز مالکیت معنوی و سامانه جامع تجارت، تسهیل دسترسی به اطلاعات فرآورده های تولید داخل و وارداتی و ایجاد شبکه ای یکپارچه از این اطلاعات همچون خاصیت های مهم این سامانه است. بهفر همین طور ابراز امیدواری کرد که با توسعه این سامانه و الصاق شناسه رهگیری، مصرف کنندگان قادر خواهند بود اصالت و سلامت محصولات را استعلام کنند. مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تقویت آگاهی های عمومی درباب شناسایی مواد غذایی تقلبی و تشویق به خرید محصولات باکیفیت را از دیگر اقدامات مهم دانست و اضافه کرد: سازمان غذا و دارو با تمام توان در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان و ارتقای کیفیت مواد غذایی موجود در بازار تلاش می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب