گزارش محققان؛
چرا وعده های غذایی کودک را نباید حذف کرد؟
به گزارش اسنک، یک مطالعه جدید نشان داده است که حذف برخی غذاها از رژیم غذایی کودکان به احتمال زیاد علایم اگزما را بهبود نمی بخشد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، اگزما، که به عنوان درماتیت آتوپیک نیز شناخته می شود، ناشی از یک پاسخ ایمنی بیش فعال است و با افزایش ریسک ابتلاء به آلرژی غذایی مرتبط می باشد.
به همین دلیل، تعدادی از والدین می کوشند بوسیله یک رژیم غذایی حذفی، خارش پوست کودک شأن را مدیریت کنند.
اما رژیم های غذایی حذفی فقط ضایعات اگزما را در حدود یک سوم از شرکت کنندگان در مطالعه اخیر، به میزان خفیفی بهبود بخشید.
دکتر «نادیا مککوکجی»، متخصص آلرژی اطفال در سیستم بهداشت جکسون در میامی فلوریدا و محقق ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «بر اساس دستورالعمل های سازمان های بزرگ آلرژی، رژیم های غذایی حذفی به عنوان درمان اگزما سفارش نمی شوند.»
برای این مطالعه، پژوهشگران نزدیک به ۳۰۰ والدین خردسالان دچار اگزما در فلوریدا جنوبی را در مورد رژیم غذایی و سلامت پوست مورد بررسی قرار دادند.
حدود ۴۲ درصد از والدین گزارش کردند که برخی غذاها موجب بدتر شدن اگزما در فرزندانشان می شود. بیشترین موارد مربوط به شیر (۳۲%)، آجیل و دانه (۱۶%) و تخم مرغ (۱۱%) بود.
نزدیک به یک چهارم (۲۳٪) از آنهایی که محرک غذایی را شناسایی نمودند، غذای مشکوک را بطور کامل از رژیم غذایی کودک خود حذف کردند.
محققان دریافتند از این تعداد، ۳۸ درصد هیچ بهبودی در اگزمای فرزندشان مشاهده نکردند، در صورتیکه ۳۵ درصد دیگر بهبود خفیف را گزارش کردند. فقط ۹ درصد گفتند که حذف غذا اگزمای کودکشان را از بین برد.
تیم مطالعه نتیجه گیری کرد: «علی رغم رژیم های حذفی، تنها یک سوم از پاسخ دهندگان شاهد بهبودی خفیف در ضایعات اگزما بودند. برای تأیید این یافته ها و بررسی بیشتر نقش رژیم غذایی در بیماری اگزما به مطالعات بزرگ تری نیاز است.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب