بهفر تاكید كرد؛

اهمیت تولید غذاهای فراسودمند

اهمیت تولید غذاهای فراسودمند

اسنک: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر توسعه و نظارت بر تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده تاکید نمود.


عبدالعظیم بهفر، در گفت و گو با خبرنگار مهر، به نقش برجسته سازمان غذا و دارو در توسعه و نظارت بر تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده، اشاره و بر اهمیت افزایش کیفیت تغذیه جامعه و پیش گیری از بیماریها تاکید کرد. وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو نقش کلیدی در نظارت، تدوین ضوابط و تأیید فرمولاسیون برای تولید غذاهای فراسودمند و غنی شده ایفا می کند. این اقدامات با هدف ارتقای سلامت عمومی و تامین نیازهای تغذیه ای مردم به انجام می رسد. بهفر اضافه کرد: غذاهای فراسودمند علاوه بر تامین نیازهای اساسی بدن، حاوی ترکیباتی مانند فیبر، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا ۳ و پروبیوتیک ها هستند که به بهبود سلامت و کاهش خطر بیماریها کمک می کنند. بعنوان مثال، فیبر موجود در حبوبات و غلات کامل به بهبود عملکرد روده و کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک می نماید. همچنین، اسیدهای چرب امگا -۳ در ماهی های چرب و گردو به سلامت قلب و مغز مرتبط هستند و پروبیوتیک ها نیز در بهبود سلامت روده نقش مؤثری دارند. وی درباب غذاهای غنی شده اظهار داشت: این محصولات با افزودن ویتامین ها و مواد معدنی تولید می شوند تا کمبودهای تغذیه ای جامعه جبران شود. بعنوان مثال، نان های غنی شده ممکنست با آهن، اسید فولیک یا ویتامین D غنی شوند و شیرهای غنی شده به طور معمول حاوی ویتامین D هستند. بهفر با اشاره به چالش های مصرف غذاهای غنی شده و فراسودمند، گفت: هرچند مصرف این نوع محصولات می تواند به پیش گیری از بیماریها و بهبود تغذیه کمک نماید، اما حساسیت برخی افراد به ترکیبات موجود در آنها و مصرف بیش از اندازه مواد مغذی می تواند عوارضی بوجود آورد. از ین جهت، سازمان غذا و دارو ضمن پایش دقیق محصولات و آموزش مصرف کنندگان، بر لزوم حفظ تنوع در رژیم غذایی تاکید دارد.

1403/08/09
10:57:26
5.0 / 5
229
تگهای خبر: آموزش , بدن , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir