بهفر خبر داد؛
ابلاغ ضوابط بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی
اسنک: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ابلاغ ضوابط فنی و بهداشتی ویژه واحدهای فرآوری و بسته بندی میگوی خشک سود شده به روش سنتی آگاهی داد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به خاصیت های خاص فرآورده های دامی که بمنظور حفظ و نگهداری از روش های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته اند، اظهار داشت: این فرآورده ها مشمول فرآورده های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده اند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده، همچون میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد. وی ادامه داد: این مبادرت به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی به انجام می رسد و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات باکیفیت و ایمنی به دست مصرف کنندگان برسد. بگفته بهفر، این ضوابط بمنظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ گردیده است. مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نظارت های مستمر بر این واحدها از طرف سازمان غذا و دارو صورت خواهد گرفت تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته بندی طبق معیارهای تعیین شده صورت می گیرد.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب