متخصص تغذیه عنوان كرد؛

نقش تغذیه در پیش گیری از یبوست

نقش تغذیه در پیش گیری از یبوست

به گزارش اسنک، یک متخصص تغذیه، به نقش مهم تغذیه در پیش گیری از یبوست اصرار کرد و اظهار داشت: این که افراد فکر می کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند، باور غلطی است.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، مجید حاجی فرجی عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی اضافه کرد: یبوست یک معضل شایع در تمامی جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل بسیاری بستگی دارد که اصلی ترین عامل آن تغییر سبک زندگی است. استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: توجه به زمان هضم و جذب مواد غذایی در پیش گیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است و آموزش صحیح به مردم توسط پزشکان و داروسازان در مورد این که مواد غذایی را به چه صورت مصرف کنند تا گرفتار یبوست نشوند و مردم باید بدانند استفاده کدام دسته از مواد غذایی با کدام داروها تداخل دارد. حاجی فرجی به اهمیت نوشیدن آب در طول روز اشاره نمود و اظهار داشت: این که افراد فکر می کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند باور غلطی است و هر فرد باید در روز به مقدار کافی آب به بدن خود برساند تا از یبوست و سایر بیماریهای گوارشی که در نتیجه کم آبی بدن به وجود می آید در امان باشد. وی به روش استفاده درست از حبوبات اشاره نمود و اضافه کرد: حبوبات به سبب عوارض نفخی که در پی دارند باید از قبل خیس شوند تا مشکلات گوارشی را در پی نداشته باشند. این متخصص تغذیه به مصرف سبزیجات پخته و طعم دار، استفاده از روغن زیتون بدون بو، استفاده از میوه ها و غذاهای سالم اصرار کرد و نظم در خوردن وعده اصلی غذا و نیز نرمش های صبحگاهی پیش از خوردن صبحانه را در پیش گیری از یبوست بسیار مهم دانست.

1403/07/18
14:27:19
5.0 / 5
103
تگهای خبر: آموزش , بدن , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir