اسماعیل زاده عنوان كرد؛

میان وعده های سالم برای دانش آموزان

میان وعده های سالم برای دانش آموزان

به گزارش اسنک، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، به خانواده ها سفارش کرد از میان وعده های سالم برای تغذیه دانش آموزان در ساعات مدرسه و خانه استفاده نمایند.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده، با تکیه بر تهیه میان وعده سالم و مغذی برای تأمین سلامتی دانش آموزان، اظهار داشت: خوراکی هایی که در کیف دانش آموزان بعنوان میان وعده مدرسه برای زنگ تفریح می گذارید، بهتر است تلفیقی از انواع مواد پروتئینی، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات باشند. وی ادامه داد: میوه ها و سبزیجات، یکی از انتخاب های مناسب برای میان وعده در مدرسه، محسوب می شوند که سرشار از ویتامین، آنتی اکسیدان و فیبر هستند و می توانند علاوه بر تأمین بخشی از نیاز دانش آموزان به ویتامین هایی چون، ویتامین A، C و ویتامین های گروه B و مواد معدنی همچون پتاسیم، به تقویت سیستم ایمنی دانش آموزان کمک کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: خیار، گوجه فرنگی و کدو حلوایی هم از انتخابهای مناسب برای میان وعده هستند؛ خیار و گوجه را میتوان به شکل ساندویج سالم برای دانش آموز آماده کرد، منظور از ساندویج سالم یعنی ساندویج هایی که حاوی پنیر یا مغزیجات مانند گردو، پسته یا بادام و یا سبزی خوردن و کاهو، تخم مرغ، کتلت، انواع کوکو، فلافل های خانگی و یا الویه و همبرگر، باشد. وی اظهار داشت: بهتر است برای تهیه ساندویچ سالم از نان های سبوس دار مانند سنگک و بربری استفاده کنید و تا حد امکان از نان لواش و باگت های سفید برای ساندویچ استفاده نکنید. همچنین، از پنیر خامه ای به علت چربی بالا هم استفاده نکنید. وی با تکیه بر پرهیز از تهیه ساندویج های سوسیس و کالباس، بیان نمود: یکی از مواد غذایی که اینروزها خیلی از کودکان و نوجوانان طرفدار آن هستند، کره بادام زمینی است که سفارش می شود مصرف این کره به هفته ای یک مرتبه محدود شود، چونکه کره بادام زمینی کالری بالایی دارد و با عنایت به کم تحرکی در کودکان، می تواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود. باید متذکر شد که اگر کودکی گرفتار اضافه وزن و چاقی است، باید کره بادام زمینی به ماهی یک مرتبه محدود شود. اسماعیل زاده اضافه کرد: سمنو هم سرشار از ویتامین های گروه B است و می تواند به تأمین بخشی از نیازهای دانش آموزان کمک کند؛ کدو حلوایی به شکل بخارپز شده با کمی دارچین هم گزینه خوبی برای میان وعده دانش آموزان است. با عنایت به این که فصل سرما فرا خواهد رسید و میزان ابتلای به آنفلوآنزاهای فصلی و سرماخوردگی تشدید می شود، مصرف منابع غنی از ویتامین A و C مانند کدو حلوایی، پرتقال، نارنگی، هویج، خرمالو، انار و موز، به جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های فصلی کمک می کنند. ازاین رو تلاش کنید از این مواد غذایی هر روز برای میان وعده فرزندتان استفاده کنید. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: همینطور بهتر است از شیرهای ساده به جای شیرهای طعم دار، ماءالشعیر و نوشابه به علت میزان قند بالا و به جای کیک و بیسکویت ها بخصوص کرم دار، از بیسکویت های سبوس دار استفاده گردد.


منبع:

1403/07/08
14:21:23
5.0 / 5
173
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , تحرك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir