مخالف وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان

پاکمهر: وزیر پیشنهادی بهداشت سیاسی ترین عنصر کابینه است

پاکمهر: وزیر پیشنهادی بهداشت سیاسی ترین عنصر کابینه است

به گزارش اسنک، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تکیه بر این که سکان هدایت این وزارتخانه را شخصی باید عهده دار شود که کاملا غیر سیاسی است، اظهار داشت: نمی شود سکان هدایت وزارت بهداشت و درمان را که یک وزارتخانه بطورکامل تخصصی و غیر سیاسی است به افرادی بسپاریم که بخواهند با نگاه سیاسی آنرا مدیریت کنند.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، محمد پاکمهر نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان بررسی برنامه و صلاحیت محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سخنانی به عنوان مخالف با تأکید بر این که بی گمان نباید نعمت سلامت را به بازی گرفت، اظهار داشت: ماموریت های وزارت بهداشت و درمان شامل حوزه طیف وسیعی است و گله مندی و دغدغه های بسیاری در عرصه سیستم سلامت در عرصه های انتخابیه نمایندگان به همه نمایندگان منتقل می شود.
وی با اشاره به اینکه «وزارت بهداشت درمان وزارتخانه است که با جان مردم و سلامت مردم سرکار دارد و همه باید بپذیریم که همه خدمات آن بدون استثنا اورژانسی است»، عنوان کرد: همه همکاران عزیز بطور قطع می پذیرند که سکان هدایت این وزارتخانه را شخصی باید عهده دار شود کاملا غیر سیاسی است؛ نمی شود سکان هدایت وزارت بهداشت و درمان را که یک وزارتخانه بطورکامل تخصصی و غیر سیاسی است به افرادی بسپاریم که بخواهند با نگاه سیاسی آنرا مدیریت کنند. حوزه های بهداشت، درمان، آموزش پزشکی و پژوهش حوزه هایی هستند که نه میشود با آن سیاسی کار کرد نه با آن می شود با نگاه سیاسی مدیریت کرد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: متاسفانه چه شده است که آقای رییس جمهور آقای دکتر پزشکیان عزیز و همکارمان در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که خود پزشک و مشرف به عملکرد وزارت بهداشت درمان است و وزیر بهداشت درمان بوده، سیاسی ترین عنصر کابینه خودرا برای غیر سیاسی ترین وزارتخانه معرفی کرده است؟ آیا اهرم فشار سیاسی صحنه گردان این حضور بوده بوده است؟ آقای دکتر ظفرقندی عزیز را من خوب می شناسم و دارای سوابق و عملکرد فراوانی است اما ناگفته نماند که در هر کجا که مسئولیت داشته چه در دانشگاه تهران و چه در سازمان جامعه انجمن پزشکان اسلامی وزن عملکرد سیاسی ایشان از وضع عملکرد حوزه سلامت بالاتر بوده طوری که سازمان نظام پزشکی در یک مقطعی انگار یک سازمان بطورکامل سیاسی و به سازمان مخالف نظام تبدیل گشته بود.
وی با تأکید بر این که هیچ گاه نباید سلامت مردم را به سیاسی ها بسپاریم و چنین معامله زیانباری را در سیستم سلامت برای مردم رقم بزنیم، اظهار داشت: من از عملکردهای سیاسی ایشان به نامه شان به بشار اسد یکی از رهبران جبهه مقاومت امروز اشاره می کنم؛ گرچه نامه ایشان مربوط به پیش از بروز داعش بود. مورد دیگر مواضع ایشان در دوران اوج کرونا است؛ آیا این مواضع با سیاست های نظام و اوامر مقام معظم رهبری همراه بود یا مخالف بود؟ خودشان توضیح دهند که همراه بوده یا مخالف؟ اگر احساس ندامت دارند و اشتباه کردند، به مردم ایران اعلام کنند.
این نماینده مجلس افزود: یکی از نمایندگان مجلس گفتند که اگر باردیگر جنگ شروع شود آقای دکتر ظفرقندی می رود به جبهه جنگ؛ ما به این نگاه افتخار می نماییم اما آیا لیاقت آنرا دارد که همین جا اعلام نماید در گذشته اشتباه کرده است؟ مواضع ایشان را نسبت به فتنه و اغتشاشات چند سال قبل نمایندگان مجلس بهتر می دانند. نمایندگانی که می خواهند به آقای ظفرقندی رای اعتماد بدهند بدانند که ایشان نسبت به انتخابات دور دوازدهم مجلس شورای اسلامی بحث مهندسی انتخابات را مطرح کردند؛ ایشان گفتند که مشارکت حداکثری ولی در عمل مهندسی انتخابات حداقلی انجام شده است و این نوع نظارت استصوابی انهدام جمهوریت است که برای آن انقلاب شد. من به ایشان می گویم که شما به عنوان وزیر پیشنهادی روی صندلی مجلس نشسته اید به خاطر آمدن آقای دکتر پزشکیان به علت همین نظارت استصوابی بوده است؛ جالب است که آقای ظفرقندی امروز انتظار رای اعتماد از مجلسی دارند که معتقد هستند نمایندگان آن با مهندسی انتخابات وارد مجلس شده اند.
پاکمهر همین طور با انتخاب از برنامه های ارائه شده از طرف ظفرقندی عنوان کرد: به نظر می آید برخی برنامه های ارائه شده از ایشان ماهیت شعار گونه دارد و در بعضی نیز توجه کافی به ظرفیت و رسالت وزارت بهداشت و درمان نشده است؛ طولانی بودن برنامه، الگوی برنامه و نگارش غیر عملیاتی از دیگر ملاحظات برنامه ارائه شده از طرف آقای دکتر ظفرقندی عزیز برای این وزارتخانه بطورکامل تخصصی است.
امام راحل فرمودند که اشخاصی که انقلابی نیستند نباید در رأس وزارتخانه باشند و نباید به مجلس معرفی شوند؛ اگر به مجلس عرضه شدند مجلس رد کند و هیچ اعتنایی نکند الا این که کارآمد، اسلامی و انقلابی باشد وگرنه باید عزای جمهوری اسلامی را بگیرید.
وی اظهار داشت: همه ما در پیشگاه مردم در مقابل قرآن کریم سوگند یاد کردیم که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی این ملت در نظام جمهوری اسلامی باشیم و از ودیعه ای که ملت به ما سپرده است به عنوان امینی عادل پاسداری کنیم؛ ما نمایندگان مجلس باید امین عادل باشیم؛ سوالم این است که آیا سپردن پست های کلیدی و اساسی چون وزارتخانه به افراد زاویه دار با نظام با سوگند ما همخوانی دارد؟




منبع:

1403/05/29
12:16:05
5.0 / 5
225
تگهای خبر: آموزش , برنامه , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir