یافته محققان چینی؛

ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی

ارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی

اسنک: یک مطالعه جدید روی پرسنل خطوط هوایی نشان میدهد که مردم باید وعده های غذایی خودرا در فواصل زمانی منظم میل کنند، در غیر این صورت ممکنست گرفتار اضطراب یا افسردگی شوند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بگفته پژوهشگران، بنظر می رسد به تعویق انداختن وعده صبحانه یا شام خطر ابتلاء به اختلال خلقی را در افراد می افزاید.
این مطالعه همین طور نشان داد که محدود کردن وعده های غذایی به یک مدت زمانی ۱۲ ساعته در هر روز به حفظ خلق و خوی یکنواخت کمک می نماید.
تیم تحقیق به سرپرستی «می ژیانگ»، استادیار دانشگاه شانگهای جیو تونگ در چین، اظهار داشت: «یک دوره غذا خوردن کمتر از ۱۲ ساعت ممکنست با کاهش شدت اضطراب یا افسردگی ارتباط داشته باشد.»
برای این مطالعه، پژوهشگران داده های بالاتر از ۲۲۶۰۰ خدمه خطوط هوایی را که در یک نظرسنجی بهداشتی مداوم از کارکنان خطوط هوایی بزرگ چین شرکت داشتند، تحلیل و بررسی کردند.
تیم تحقیق بررسی کرد که شرکت کنندگان چه زمانی صبحانه و شام خوردند و چه مدت بین وعده های غذایی فاصله داشت.
آنها سپس این داده ها را با امتیازات اعضای خدمه در مورد ابزارهای غربالگری اضطراب و افسردگی مقایسه کردند.
آنها دریافتند افرادی که یک شیفت روز کار می کنند و شام خودرا از ساعت ۸ پس از ظهر به تأخیر انداخته اند، در مقایسه با زمانی که پیش از ساعت ۸ عصر غذا می خوردند، دو برابر خطر افسردگی و ۷۸ درصد بیشتر در معرض خطر اضطراب بودند.
به طور مشابه، نتایج نشان میدهد که به تعویق انداختن صبحانه تا پس از ساعت ۹ بامداد خطر ابتلاء به افسردگی را ۷۳ درصد و اضطراب را تا ۷۹ درصد می افزاید.
محققان دریافتند در افرادی هم که در شیفت شب یا در یک روز تعطیل کار می کنند، خطر اضطراب یا افسردگی در رابطه با تأخیر در وعده های غذایی بیشتر می شود.
محققان نوشتند: «ما دریافتیم که روال رژیم غذایی افراد در این حرفه بر طبق زمان عملیات پرواز (اوایل بامداد یا اواخر شب) متفاوت می باشد. این ریتم های غذا خوردن نامنظم با احتمال بالاتری از اضطراب و افسردگی مرتبط بود.»
با این حال، افرادی که تمام وعده های غذایی خودرا در یک محدوده زمانی ۱۲ ساعته هر روز می خورند، در مقایسه با افرادی که زودتر و دیرتر در روز غذا می خورند، ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر اضطراب و ۱۹ درصد کمتر احتمال افسردگی دارند.
تیم تحقیق حدس زدند که تغییر در زمان غذا ممکنست بر چرخه خواب / بیداری بدن که به عنوان ریتم شبانه روزی نیز شناخته می شود، تأثیر بگذارد و موجب تغییر در متابولیسم شود که در نهایت می تواند بر خلق و خو تأثیر بگذارد.
آنها همین طور خاطرنشان کردند که اثرات ناشی از تأخیر در وعده های غذایی در خدمه هوایی می تواند در افراد معمولی بدتر باشد.



منبع:

1403/05/13
09:59:54
5.0 / 5
277
تگهای خبر: بدن , رژیم غذایی , شركت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir