چگونه در گرمای شدید، سلامت خویش را حفظ کنیم؟

چگونه در گرمای شدید، سلامت خویش را حفظ کنیم؟

به گزارش اسنک، خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تکیه بر ضرورت خودداری از خروج از منزل و قرار گرفتن در معرض گرمای شدید، اظهار داشت: در صورت اجبار به فعالیت در محیط باز باید تعداد دفعات استراحت و فاصله انداختن بین کار رعایت شود.


پژمان بختیاری نیا در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به گرمای شدید خوزستان و ضرورت جلوگیری از گرمازدگی اظهار نمود: برای جلوگیری از گرمازدگی باید از حضور در فضای آزاد و پیاده روی طولانی مدت و فعالیتهای فیزیکی زیر نور خورشید خودداری شود.
وی ادامه داد: در فضای آزاد از کلاه های سایبان دار و لباس های نخی با رنگ روشن، عینک آفتابی استاندارد و کرم ضد آفتاب مناسب برای جلوگیری از آفتاب سوختگی استفاده گردد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تکیه بر حمام رفتن مکرر و نوشیدن مستمر آب اظهار داشت: سفارش می شود در آشامیدنی های روزانه از خاکشیر، تخم شربتی و آبلیمو استفاده گردد.
وی بیان نمود: از خروج سالمندان، کودکان و بیماران قلبی عروقی به بیرون از ساختمان هم ممانعت شود.
وی با تکیه بر ضرورت پرهیز از تنها گذاشتن کودکان در اتومبیل اظهار داشت: در بیرون از منزل از ‌نوشیدن آب هایی که از سلامت آنها اطمینان وجود ندارد پرهیز شود و از آب های بسته بندی استاندارد استفاده گردد. همینطور یخ هایی که روی سطوح آلوده و در تماس با دست افراد مختلف قرار گرفته اند، استفاده نشود.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان اظهار داشت: از ‌نوشیدن آب های مخصوص فضای سبز خودداری شود چونکه دارای میکروب های بیماری زا هستند.
وی بیان نمود: از تهیه و خرید انواع فالوده، شربت، نوشیدنی های خنک و... از فروشندگان دوره گرد خودداری شود. همینطور از بستنی های پاستوریزه صنعتی به جای بستنی سنتی استفاده گردد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: با عنایت به فساد سریع مواد غذایی، از خرید هر نوع ماده غذایی از دست فروشان خودداری شود. فست فودها هم از دکه های خیابانی خریداری نشوند چونکه فاقد یخچال برای نگهداری مواد غذایی اولیه هستند.
وی با اشاره به اینکه به دلیل فساد سریع مواد غذایی، غذاهای پخته شده گرم حداکثر تا دو ساعت بعد از پخت باید مصرف شوند، اضافه کرد: در سفرهای تابستانه از غذاهایی که در آن تخم مرغ یا مواد با پایه شیر مثل سس مایونز به کار رفته است، استفاده نشود.
بختیاری نیا اظهار داشت: از شنا کردن در کانال های روباز آب به دلیل خطر مبتلا شدن به انواع عفونت های گوارشی و پوستی خودداری شود. از خرید آب میوه در بطری های بسته بندی فاقد مجوز بهداشتی، به دلیل استفاده از رنگ و اسانس غیر مجاز اکیداً خودداری شود.



1403/04/23
14:16:06
5.0 / 5
315
تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir