محققان توصیه می كنند؛

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

اسنک: جایگزینی نمک با گزینه های سالم تر ممکنست به کاهش خطر مرگ در مقابل بیماریهای قلبی کمک نماید.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، نمک ممکنست روشی خوشمزه برای افزودن طعم به غذای شما باشد، اما بیش از اندازه آن برای سلامتی قلب مضر است.
تحقیقات جدید نشان داده است که کاهش مصرف سدیم با بهره گیری از جایگزین های نمک ممکنست خطر مرگ در اثر بیماریهای قلبی را کم کند.
یک بررسی منظم از ۱۶ کارآزمایی کنترل شده تصادفی که شش ماه یا بیشتر به طول انجامید نشان داد که استفاده از یک جایگزین نمک هنگام پخت و پز با خطر کمتر مرگ سریع به سبب بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.
جایگزینی نمک همین طور با کاهش فشار خون مرتبط بود و تأثیر مشابهی با داروهای فشار خون داشت.
این آزمایشات اثرات نمک رایج - که به عنوان کلرید سدیم نیز شناخته می شود – را با یک جایگزین نمک شامل ۲۵ ٪ تا ۳۰ ٪ کلرید پتاسیم و ۶۰ ٪ تا ۷۵ ٪ کلرید سدیم مقایسه کرد.
به گفته پژوهشگران، ارتباط بین نمک و افزایش فشار خون یکی از بزرگترین عوامل خطر برای حوادث در رابطه با قلب است.
بنابراین کاهش نمک در رژیم غذایی می تواند فشار خون را به سطح سالم تر بهبود بخشد، و به نوبه خود، خطر ابتلاء به حوادث قلبی عروقی را کم می کند.
نمک ممکنست یک چاشنی محبوب باشد، اما تنها راه اضافه کردن طعم به غذای شما نیست. کلرید پتاسیم یکی از گزینه های جایگزین است.
برخی از نمونه های متداول شامل کلرید پتاسیم، کلرید منیزیم و گیاهان و ادویه های خاص است.

1403/02/04
12:35:13
5.0 / 5
368
تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , سالم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir