زالی عنوان كرد؛
۳۰ درصد نان مصرفی در کشور دورریز می شود
به گزارش اسنک، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: ۳۰ درصد نان مصرفی در کشور، دورریز می شود.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، علیرضا زالی، با اشاره به اینکه نان غذای اصلی سفره بخش بزرگی از جمعیت جهان و ایران است، اظهار نمود: سرانه روزانه مصرف نان در کشور ما ۳۲۰ گرم است که در واقع تأمین کننده ۴۰ تا ۵۰ درصد انرژی دریافتی، ۴۰ درصد پروتئین مورد نیاز و ۸۰ درصد آهن دریافتی روزانه بدن افراد است. وی، توجه به سلامت و کیفیت این ماده غذایی پرارزش (نان) را بسیار مهم برشمرد و اضافه کرد: در صورت تأمین سبوس کافی در آرد و تهیه نان کامل و سالم، کیفیت نان افزایش پیدا کرده و میزان دورریز آن هم کاهش خواهد یافت. زالی ضمن اشاره به مطالعات انجام شده اظهار داشت: هم اکنون ۳۰ درصد نان در کشور تبدیل به ضایعات می شود که معادل دو میلیون تن است. رئیس اولین همایش آرد کامل و نان سالم، اضافه کرد: در این خصوص و با هدف ارتقای سلامت و امنیت غذایی جامعه، نخستین همایش ملی آرد کامل، نان سالم با حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی برگزار می گردد. به نقل از ایشان، همایش مذکور با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استان، اتحادیه های نان و آرد، مرکز پژوهش های غلات و با حضور سیاست گذاران و اندیشمندان حوزه سلامت، کشاورزی، غذا و تغذیه و آرد و نان کشور برگزار می گردد. زالی همچون محورهای مورد بحث در همایش مذکور به سیاست های دولت در چرخه تولید نان، چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل، اقتصاد نان و فرهنگ سازی تولید و مصرف نان کامل اشاره نمود. به نقل از ایشان، در قسمت جنبی این همایش، کارگاه آموزشی آشنایی با شیوه نامه تهیه نان سالم و کامل برای نانوایان استان و همینطور پنل تخصصی با حضور سیاستگذاران و متخصصان حوزه نان و آرد و غذا و تغذیه کشور برگزار می گردد. نخستین همایش ملی آرد کامل و نان سالم یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب