محققان استرالیایی می گویند؛
چای خورها کنترل بهتری بر قندخون خود دارند
اسنک: پژوهشگران می گویند نوشیدن روزانه چای سیاه ممکنست به متعادل کردن سطح قندخون و جلوگیری از دیابت نوع 2، کمک نماید.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این پیام اصلی یک مطالعه جدید است که به بررسی عادات نوشیدن چای و خطر ابتلاء به دیابت در بین مردم چین پرداخته است.
افرادی که هر روز چای سیاه می نوشند در مقایسه با افرادی که هیچ گاه چای نمی نوشند، ۵۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به پیش دیابت و ۴۷ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند. پیش دیابت به سطوح قند خونی اطلاق می شود که بالاتر از حد طبیعی است، اما آنقدر بالا نیست که هنوز دیابت نامیده شود.
چای سیاه یک چای قدیمی از چین است که پروسه تخمیر گسترده ای را پشت سر گذاشته است و سرشار از باکتری های سالم یا پروبیوتیک هایی است که ممکنست سلامت روده را بهبود بخشد.
دکتر «تانگجی وو»، استادیار دانشکده پزشکی آدلاید استرالیا و نویسنده این مطالعه، اظهار داشت: «گزارش شده است که چای اثرات مطلوب مختلفی دارد که به کاهش التهاب و اکسیداسیون مضر و بهبود حساسیت به انسولین کمک می نماید.»
برای این مطالعه، پژوهشگران از ۱۹۲۳ بزرگسال ۲۰ تا ۸۰ ساله ساکن چین پرسیدند که چقدر چای می نوشند و چه نوع چای سبز، سیاه، یا نوع دیگری را ترجیح می دهند. پژوهشگران سپس فراوانی و نوع چای را با سطوح قند خون یا گلوکز در ادرار، مقاومت به انسولین و وضعیت گلیسمی مقایسه کردند.
به طور کلی، افرادی که روزانه چای می نوشیدند، در مقایسه با افرادی که هیچ گاه چای نمی نوشیدند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر پیش دیابت و ۲۸ درصد کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند. این فواید در بین افرادی که روزانه چای سیاه می نوشیدند، آشکارتر بود.
وو اظهار داشت: «مطالعه ما برای نخستین بار نشان داد که نوشیدن چای با افزایش دفع گلوکز ادراری مرتبط می باشد، که ممکنست به مزایای قند خون آن نیز کمک نماید.»
افراد مبتلا به دیابت از شر گلوکز اضافی بوسیله ادرار خود خلاص نمی شوند، بدین سبب سطح قند خون می تواند افزایش یابد، اما بنظر می رسد افرادی که بطور منظم چای سیاه می نوشند، میزان قند خون در ادرارشان افزایش قابل توجهی دارد.
همچنین نوشیدن چای مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد. افراد مبتلا به دیابت انسولین تولید نمی کنند یا به اثرات آن مقاوم هستند و انسولین برای تنظیم سطح گلوکز خون مورد نیاز است.
وو اظهار داشت: «به عنوان یک رویکرد ایمن و ارزان، افراد در معرض خطر دیابت نوع ۲ بطور کلی باید به نوشیدن چای تشویق شوند.»
اما وو هشدار داد که پیش از نتیجه گیری در مورد این که چای سیاه چگونه بر خطر دیابت تأثیر می گذارد، به مطالعات بیشتری نیاز است. حالا پژوهشگران درحال انجام مطالعه ای هستند که به بررسی فواید چای سیاه بر کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می پردازد.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب