متخصص طب ایرانی:
چی بخوریم تا قلب سالم داشته باشیم
به گزارش اسنک، یک متخصص طب ایرانی، بر اهمیت تغذیه مناسب برای داشتن قلب سالم تاکید نمود.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، رحیم فیروزی، ضمن اشاره به این که قلب یکی از ارگان های حیاتی بدن است که حفظ سلامت آن ارتباط مستقیمی با حفظ سلامت سایر ارگان های بدن دارد، خاطرنشان کرد: از نگاه طب ایرانی و حکمای بزرگی همچون بوعلی سینا، قلب جزو مهم ترین اعضای بدن به شمار می آید؛ به صورتی که در خیلی از منابع طب سنتی کشورمان از قلب بعنوان یکی از اعضای رئیسه نام برده شده است. متخصص قلب و عروق اضافه کرد: متأسفانه در دهه های اخیر به علت ماشینی شدن زندگی، کم تحرکی، الگوی غذایی ناسالم و به صورت کلی سبک زندگی غلط، ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی شایع شده است. فیروزی با اشاره به اینکه حالات روحی و روانی تاثیر مستقیمی بر عملکرد قلب دارند، اظهار نمود: شادی و فرح سبب تقویت قلب و حالاتی همچون غم، ترس، اندوه و هیجانات ناگهانی باعث تحلیل روح و ضعف قلب می شود. این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: افراد باید از خوردن غذاهای غلیظ، پرخوری و درهم خوری پرهیز کنند و به صورت روزانه و مستمر ورزش کنند. البته ورزش باید متناسب با توان فرد باشد به صورتی که به بدن فشار وارد نشود. وی افزود: در مورد جلوگیری از بیماری های قلبی پرهیز از خشم و اندوه و دیر خوابیدن، عدم استنشاق بوهای ناخوشایند و در عوض بوییدن گیاهان و میوه های خوش عطر و بو مثل گل سرخ، بیدمشک، گلاب و ریحان، عدم انجام ورزش های سنگین و مصرف غذاهای نامناسب مثل پیتزا، لازانیا، ماکارانی، الویه و…، سفارش می شود. فیروزی ضمن اشاره به اهمیت تغذیه در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی اظهار داشت: خوردن گوشت بره، بزغاله، بلدرچین، ماهی های ریز مثل کیلکا و میوه هایی مثل سیب، به، گلابی، انار، لیمو، نارنج، به تقویت قلب کمک می نماید. همینطور مصرف مربای سیب، به، بالنگ سفارش می شود. این متخصص قلب و عروق در انتها اظهار داشت: از مهم ترین نوشیدنی های سنتی که به بهبود عملکرد قلب کمک می نماید میتوان به شربت گلاب که با ترکیب آب، عسل و تخم ریحان آمده می شود و شربت بهار نارنج که با ترکیب عرق بهارنارنج، تخم فرنجمشک و کمی آب و عسل آماده می شود، به تقویت قلب کمک می نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب