عضو هیئت مدیره انجمن پروبیوتیك تاكید كرد؛
غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک
به گزارش اسنک، عضو هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران اظهار داشت: در بحث پروبیوتیک ها، تاکید بر ماهیت زنده میکروارگانیسم ها است.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، عباسعلی مطلبی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اضافه کرد: پروبیوتیک یک واژه یونانی به معنای (برای زندگی) است چونکه این تعریف بر این مبنا است که پروبیوتیک ها، مکمل های غذایی میکروبی هستند که از تعادل بهبودی میکروبی روده بر روی میزبان اثرات سودمندی دارند. وی افزود: در بحث پروبیوتیک ها، تاکید بر ماهیت زنده میکروارگانیسم ها است. بعضی از میکروارگانیسم ها به مصرف انسان می رسند و برخی دیگر دام. این میکروارگانیسم ها از راه بهبودی خصوصیت میکروفلور در دستگاه گوارش تأثیرات سودمندی را به همراه دارند. مطلبی اظهار داشت: مقوله ای که در زمینه محصولات پروبیوتیک بسیار مطرح است، کاربرد آنها در حوزه دامپروری، آبزیان با هدف ارتقا سطح ایمنی موجودات زنده و مقاومت در مقابل انواع ویروس ها، باکتری ها و انگل ها است. عضو هیئت مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران اضافه کرد: هدف دیگر هم اینست که محصولات دام و طیور و آبزیان به صورت غنی شده مورد استفاده انسان ها قرار بگیرد، بدین صورت جهت مصرف محصولات بسته بندی شده پروبیوتیک به شیر و…، افزوده شده و افراد جامعه از فواید آن بهره مند شوند. وی اظهار داشت: محصولات پروبیوتیک ها از دهه های گذشته مورد استفاده انسان ها بوده اما با گذشت زمان و پیشرفت علم این مورد مطرح شده که این میکروارگانیسم های زنده در هر محیط و اکوسیستم تحت تاثیر عوامل محیطی قرار گرفته و خواص جداگانه ای برحسب فصول و شرایط زیست بوم و…، دارند که احتیاج به بررسی و تبادل دانش است. مطلبی بیان نمود: با تحقیقاتی که در زمینه پروبیوتیک در زمینه آبزیان و دام و طیور انجام شده است، هر روز بر مزایای آن بر سلامت و ارتقا سطح ایمنی انسان ها و حیوانات افزوده می شود که نشان دهنده اهمیت این علم و تبادل اطلاعات است. دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی اظهار نمود: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با شعار "از میکروبیوم تا پروبیوتیک" است و هدف از برگزاری آن انتقال دانش و تکنولوژی در زمینه محصولات جدید پروبیوتیکی و آموزش و ترویج نحوه فرآیندهای تولید در ابعاد مختلف است. وی اظهار داشت: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تا ۵ اسفند ۱۴۰۱ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب