یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛
آجیل رنگ شده را چطور تشخیص دهیم
به گزارش اسنک، یک متخصص تغذیه، در ارتباط با روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، سمیرا ربیعی، ضمن اشاره به روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی اظهار داشت: به صورت کلی باید از مصرف انواع آجیل فله ای پرهیز کرد چونکه احتمال وجود آلودگی های قارچی و کپک در این نوع آجیل بالا است. وی ضمن اشاره به این که تشخیص سالم بودن آجیل برای افراد عادی کاری دشوار است به چند راهکار ساده برای تشخیص سالم و بهداشتی بودن آجیل از روی ظاهر آن اشاره نمود. استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از طریق های تشخیص تازه بودن آجیل را عدم وجود بوی نامطبوع و اصطلاحاً ترشیدگی در آن عنوان نمود و اضافه کرد: وجود کپک و بقایای حشرات نشانه کهنه بودن آجیل است. وی ادامه داد: باید توجه داشت که آجیل تازه، ترد است. البته این تردی، با تردی حاصل از بو دادن آجیل متفاوت می باشد. به قول ربیعی، افزودن رنگ به انواع مغزدانه ها موضوعی است که در سالهای اخیر رواج پیدا کرده است که برای تشخیص این موضوع، پیشنهاد می شود آجیل را چند ثانیه در دستان خود نگه دارید. اگر بعد از این مدت، دست شما رنگ گرفت باید از مصرف این آجیل خودداری کنید. این دکترای علوم تغذیه سفارش کرد: آجیل را صرفا از فروشگاه های معتبر و با بسته بندی های بهداشتی تهیه کنید و به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنید.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب