توصیه های تغذیه ای روزه داری؛
مصرف كدام گروه های غذایی برای روزه داران لازم است
اسنک: تغذیه صحیح تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به ویژه کووید 19 دارد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، از آنجایی که تغذیه صحیح تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به ویژه کووید ۱۹ دارد، با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با بهره گیری از همه گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود. رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با بهره گیری از همه گروه های غذایی و جایگزین های آنها، موجب بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن می شود. در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تامین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یکدیگر و مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت همراه با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی سفارش می شود. مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی فراموش نشود. استفاده از همه گروه های غذایی برای برطرف نمودن نیازهای پیکر شخص روزه دار سفارش می شود.
مصرف میوه و سبزی در روزهای روزه داری به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید. لبنیات کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) مصرف نماییم. در روزهای روزه داری برای پیش گیری از کووید ۱۹ پروتئین های حیوانی و یا گیاهی مصرف کنید. انواع حبوبات منبع پروتئین هستند و وقتی همراه با غلات مصرف می شوند، بعنوان جایگزین گوشت، مرغ و ماهی می توانند یک پروتئین خوب و باکیفیت را برای بدن تامین کنند. از مصرف زیاد زولبیا و بامیه که حاوی مقادیر زیادی قند، چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است و سبب چاقی، دیابت و اختلالات چربی خون می شود، خودداری کنید.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب