یافته محققان چینی؛
تركیب گیاهی میوه ها دارای خواص ضدویروسی است
اسنک: نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد رسوراترول به دست آمده از گیاهان و میوه ها دارای خواص ضدویروسی در مقابله با کروناویروس است.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، مطالعه آزمایشگاهی پژوهشگران دانشگاه علوم و تکنولوژی شنژن چین نشان میدهد فیتوشیمیایی حاصل از گیاهان موسوم به رسوراترول قادر به پیشگیری مؤثر از کروناویروس است.
رسوراترول یک نوع فنول طبیعی است که توسط برخی گیاهان در واکنش به لطمه و جراحت یا زمانیکه گیاه تحت حمله پاتوژن هایی نظیر باکتری ها یا قارچ ها است، تولید می شود.
منابع این فیتوشیمیایی گیاهی در مواد خوراکی شامل پوست انگور، بلوبری، آلو و بادام زمینی یافت می شود. معمولاً هم به صورت مکمل غذایی وجود دارد.
یافته های آزمایشگاهی نشان داده است که رسوراترول دارای تأثیر و کارآمدی بالایی در جلوگیری از تکثیر کروناویروس است.
در مطالعات قبلی اثبات شده است که این ماده دارای خواص ضدویروسی مقابل طیف وسیعی از پاتوژن ها است. همین طور مشخص شده بود که این ترکیب از تکثیر برخی ویروس ها نظیر ویروس دنگو، زیکا، آنفلوانزا و مِرس جلوگیری می کند؛ سندروم تنفسی خاورمیانه موسوم به مِرس ناشی از نوعی بتاکروناویروس است که شباهت زیادی به کروناویروس جدید دارد.
یافته های این مطالعه نشان داد که استفاده از رسوراترول پیش از ابتلاء به عفونت قادر به ممانعت از تکثیر ویروس فقط تا ۲۰ درصد است. درحالیکه استفاده از این ترکیب پس از درمان تا ۹۸ درصد موجب کاهش تکثیر ویروسی می شود.
محققان در کوشش برای انجام این آزمایش ها بر روی انسان هستند.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب