گزارش محققان؛
چرا وعده های غذایی کودک را نباید حذف کرد؟
به گزارش اسنک، یک مطالعه جدید نشان داده است که حذف برخی غذاها از رژیم غذایی کودکان به احتمال زیاد علایم اگزما را بهبود نمی بخشد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، به قول محققان، اگزما، که بعنوان درماتیت آتوپیک هم شناخته می شود، ناشی از یک پاسخ ایمنی بیش فعال است و با افزایش ریسک ابتلاء به آلرژی غذایی مرتبط می باشد.
به همین دلیل، بعضی از والدین تلاش می کنند از راه یک رژیم غذایی حذفی، خارش پوست کودک شأن را مدیریت کنند.
اما رژیم های غذایی حذفی فقط ضایعات اگزما را در حدود یک سوم از شرکت کنندگان در مطالعه اخیر، به میزان خفیفی بهبود بخشید.
دکتر «نادیا مککوکجی»، متخصص آلرژی اطفال در سیستم بهداشت جکسون در میامی فلوریدا و محقق ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «بر اساس دستورالعمل های سازمان های بزرگ آلرژی، رژیم های غذایی حذفی بعنوان درمان اگزما سفارش نمی شوند.»
برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۳۰۰ والدین کودکان دچار اگزما در فلوریدا جنوبی را در مورد رژیم غذایی و سلامت پوست مورد بررسی قرار دادند.
حدود ۴۲ درصد از والدین گزارش کردند که برخی غذاها سبب بدتر شدن اگزما در فرزندانشان می شود. بیشترین موارد در ارتباط با شیر (۳۲%)، آجیل و دانه (۱۶%) و تخم مرغ (۱۱%) بود.
نزدیک به یک چهارم (۲۳٪) از کسانیکه محرک غذایی را شناسایی نمودند، غذای مشکوک را به صورت کامل از رژیم غذایی کودک خود حذف کردند.
محققان دریافتند از این تعداد، ۳۸ درصد هیچ بهبودی در اگزمای فرزندشان مشاهده نکردند، در حالیکه ۳۵ درصد دیگر بهبود خفیف را گزارش کردند. فقط ۹ درصد گفتند که حذف غذا اگزمای کودکشان را از بین برد.
تیم پژوهش نتیجه گیری کرد: «علی رغم رژیم های حذفی، تنها یک سوم از پاسخ دهندگان شاهد بهبودی خفیف در ضایعات اگزما بودند. برای تأیید این یافته ها و بررسی بیشتر نقش رژیم غذایی در بیماری اگزما به مطالعات بزرگ تری نیاز است.»
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب