رستگار خبر داد؛
جایگزین مفید برای چیپس و پفک تولید شد
اسنک: رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، از تولید جایگزین مفید برای تنقلات لطمه رسان به سلامت آگاهی داد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، حسین رستگار اظهار داشت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به سبب ترکیبات و پروسه تولید خاص خود، می تواند عوارض مختلفی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که بیشتر با روغن هایی در دماهای بسیار بالا پخته می شوند، ممکنست به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تأثیر نور و حرارت، خطرات خودرا بیشتر نمایان می کنند. وی ادامه داد: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در امتداد وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات لطمه رسان به سلامت است، اقدام نموده است. رستگار اشاره کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ مقرر است جایگزین تنقلات پرطرفدار لطمه رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآورده های مشابه گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب