یک رژیم غذایی برای کاهش خطر مرگ در افراد مسن

یک رژیم غذایی برای کاهش خطر مرگ در افراد مسن

به گزارش اسنک، طبق مطالعه ای در دانشگاه «لوما لیندا» (Loma Linda University Health)، خوردن ماهی و سبزیجات شاید بهترین گزینه برای کاهش خطر مرگ بخصوص در بین افراد مسن باشد.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، متخصصان در این مطالعه جدید دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مبتنی بر ماهی و سبزیجات معروف به «پسکو» (the pesco-vegetarian) پیروی می کنند، ۱۸ درصد کمتر از کسانی که رژیم غذایی گیاهی ندارند با خطر مرگ مواجه اند.
بگفته متخصصان، با آنکه رژیم غذایی گیاه خواری سفت وسخت در میانسالی برای سلامت مفید می باشد، در دوران پیری خطر بیماریهای عصبی مانند سکته مغزی، زوال عقل و پارکینسون را به همراه دارد. بدین جهت افزودن ماهی به رژیم غذایی گیاهی «مزیتی قابل توجه» دارد.
برای پیروی از این نوع رژیم غذایی دریایی، می توان در ابتدا کنسرو ماهی را جایگزین گوشت های دیگر کرد. ماهی حاوی مواد مغذی بسیار مانند کلسیم است که از استخوان ها محافظت می کند و همین طور امگا ۳ موجود در آن برای عملکرد مغز عالی است. کنسرو ماهی را به آسانی می توانید در وعده های غذایی تان چه در انواع سالاد و چه در انواع اسپاگتی بگنجانید.
به گزارش ایندیپندنت، یک مطالعه که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی انتشار یافته است، نشان داد که مرگ در بین گیاهخواران ۱۲ درصد کمتر از کسانی است که رژیم غذایی شان مبتنی بر گوشت و مواد غذایی دیگر است.
در این مطالعه داده های بالاتر از ۸۸ هزار نفر و ۱۲ هزار و ۵۰۰ مرگ بررسی و سپس در گروههای مختلف از غیرگیاه خواری تا رژیم دریایی با سبزیجات تقسیم بندی شد. نتایج نشان داد افرادی که رژیم غذایی مبتنی بر آبزیان و سبزیجات دارند ۱۸ درصد کمتر با خطر مرگ مواجه اند.




منبع:

1403/06/18
17:40:19
5.0 / 5
87
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir