در گفت وگو با اسنك مطرح شد؛
مضرات جوش شیرین در نان
اسنک: کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، درباره ی منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد.
زهره پوراحمد، در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باتوجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانوایی ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با بهره گیری از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند. وی ادامه داد: جوش شیرین مانع تخمیر نان می شود و این تخمیر نشدن سبب اختلال متابولیکی در بدن همچون سوءهاضمه می شود. پوراحمد افزود: استفاده از جوش شیرین نه فقط از عطر و طعم نان می کاهد، بلکه موجب بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای روده ای و اختلال در سیستم گوارش می شود. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام نموده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانوایی ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه بهره گیرند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار موجب می شود کیفیت نان افزایش یابد. پوراحمد اظهار داشت: متأسفانه تعدادی از نانوایی ها به جهت تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می نمایند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی پروسه بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب