مطالعات نشان می دهد؛

غذاهای غنی از فلاونوئید خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد

غذاهای غنی از فلاونوئید خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد

اسنک: تحقیقات جدید نشان داده است که افزایش مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید می تواند بطور قابل توجهی خطر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ را کم کند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، این نوع از دیابت یک نگرانی رو به رشد برای سلامت عمومی است که بر مبنای سازمان جهانی بهداشت بیشتر از ۴۰۰ میلیون نفر را در سراسر دنیا تحت تاثیر قرار می دهد و سالانه بیشتر از ۱ میلیون مرگ را به دنبال دارد.
محققان داده های ۱۱۳۰۹۷ شرکت کننده در انگلستان را تحلیل و بررسی کردند و دریافتند که رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها، بخصوص از غذاهایی مانند انواع توت ها، سیب و چای، با بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر دیابت مرتبط می باشد.
اتخاذ یک رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی هم اکنون برای کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ شناخته شده است.
فلاونوئیدها، دسته ای از ترکیبات پلی فنلی، به شش زیر گروه اصلی تقسیم می شوند: فلاونون ها، فلاون ها، فلاوان -۳- اول ها، فلاونول ها، آنتوسیانین ها و ایزوفلاون ها.
شواهدی وجود دارد که نشان داده است مصرف بیشتر فلاونوئیدها امکان دارد منجر به حساسیت بیشتر به انسولین و بهبود پروفایل چربی خون شود.
دریافت فلاونوئید شرکت کنندگان از راه دو یا چند بررسی رژیم غذایی ۲۴ ساعته ارزیابی شد.
۱۰ غذای غنی از فلاونوئید بر مبنای میانگین مصرف روزانه انتخاب شدند. امتیاز فلاوودیت (FDS) با جمع وعده های این ده غذا محاسبه شد.
این مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای غنی از فلاونوئید در بین شرکت کنندگان زن، افراد مسن تر، افرادی که فعالیت بدنی داشتند و افرادی که سطح تحصیلات بالاتری داشتند، رایج تر بود.
نتایج نشان داد که امتیاز بالاتر فلاوودیت (FDS)- معادل مصرف ۶ وعده غذای غنی از فلاونوئید در روز- با ۲۸٪ کمتر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در مقایسه با FDS کمتر یک وعده در روز مرتبط می باشد.
این مطالعه نشان داد که هر وعده اضافی روزانه از غذاهای غنی از فلاونوئید خطر ابتلاء به دیابت را تا ۶ درصد می کاهد، ۴ وعده چای سیاه یا سبز در روز با ۲۱ درصد کاهش خطر مرتبط می باشد و ۱ وعده مصرف توت در روز با ۱۵ درصد خطر ابتلاء به دیابت را کم کرد و ۱ وعده سیب در روز با ۱۲ درصد خطر کمتر مرتبط بود.
یافته ها نشان داده است که رژیم غذایی غنی از فلاونوئید به صورت مثبتی بر مدیریت وزن، متابولیسم گلوکز، التهاب و عملکرد کلیه و کبد تاثیر می گذارد و به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ کمک می نماید.
فلاونوئیدها، بخصوص آنتوسیانین ها، فلاوان -۳- اول ها و فلاونول ها، ترشح و سیگنال دهی انسولین را می افزایند و انتقال و متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشند.

1403/03/18
00:55:53
5.0 / 5
239
تگهای خبر: بدن , چربی , رژیم غذایی , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir