متخصص زنان و زایمان عنوان كرد؛
لطمه جنین در اثر تغذیه نامناسب مادر حامله
اسنک: استاد بیماریهای زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزایش وزن مادر در دوران حاملگی را حدود 10 تا 12 کیلو دانست.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، مرضیه وحید دستجردی، با اشاره به اهمیت نقش تغذیه در دوران بارداری، اظهار داشت: یکی از دوران های حساس زندگی بانوان، دوران حاملگی است و هر اتفاقی که در دوران حاملگی بیافتد، بر روی جنین و مادر تأثیر مستقیم خواهد داشت. عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی اشاره کرد: نقش تغذیه سالم در این دوران بسیار اهمیت دارد و اگر یک مادر مواد غذایی که مصرف می کند، نامناسب باشد و پروتئین کافی به جنین نرسد، عوارض جبران ناپذیری بدنبال خواهد داشت. وی ادامه داد: ممکنست عوارض ناشی از دیابت مادر به جنین منتقل شود و جنین گرفتار ناهنجاری و یا سقط شود، در اینگونه موارد، مادر حامله باید تحت نظر پزشک دوران حاملگی را سپری کند. دستجردی افزود: تغذیه ناسالم مادر ممکنست بر روی مغز جنین اثر بگذارد و نوزاد با اختلالات مغزی رو به رو شود. رییس گروه سلامت زنان فرهنگستان علوم پزشکی اشاره کرد: در رژیم غذایی مادر باید مواد غذایی اصلی مانند پروتئین ها، ویتامین ها، املاح، ویتامین ها، کربوهیدرات ها، چربی ها و ریزمغذی ها وجود داشته باشد تا جنین در رحم مادر گرفتار سوءتغذیه نشود. وی با اشاره به وزن مادران باردار، اظهار داشت: بطور متوسط افزایش وزن مادر در دوران بارداری، حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلو است و مادرانی که اضافه وزن دارند باید به این نکته توجه داشته باشند که با رعایت رژیم غذایی سالم، دوران حاملگی کم خطری را تجربه کنند. عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور اشاره کرد: استفاده از اسید فولیک از ۳ ماه پیش از حاملگی و ۴ ماه اول دوران بارداری، امری لازم است و عدم استفاده از آن در دوران بارداری، ممکنست اثرات جبران ناپذیری بر روی جنین بگذارد.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب