یافته محققان استرالیایی؛

ارتباط رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده با خطر افسردگی

ارتباط رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده با خطر افسردگی

به گزارش اسنک، مصرف بالای مواد غذایی فوق فرآوری شده با خطر بیشتر مشکلات سلامت روان در دراز مدت مرتبط می باشد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده است که هر چه کالری روزانه یک فرد بیشتر از غذاهای فوق فرآوری شده باشد، احتمال ابتلاء به افسردگی طولانی مدت بیشتر است.
بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می کنند، احتمالا یک دهه بعد افسردگی را تجربه می کنند.
تلقی رژیم غذایی بعنوان منبع افسردگی، یکی از شایع ترین شرایط سلامت روان در جهان، نشان داده است که تغییر رژیم غذایی به صورت بالقوه راهی برای سلامت روان بهتر است، باآنکه تحقیقات بیشتر ضروری می باشد.
استرالیا کشوری با یکی از بالاترین میزان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده است و ساکنان آن به صورت متوسط بیشتر از ۴۰ درصد کالری روزانه خویش را از منابع فوق فرآوری شده دریافت می کنند.
غذاهای فوق فرآوری شده غذاهایی هستند که معمولا حاوی پنج ماده یا بیشتر برای طعم و ماندگاری طولانی هستند. در نتیجه اغلب حاوی شیرین کننده ها، نگهدارنده ها، امولسیفایرها، رنگ های مصنوعی و طعم دهنده های مصنوعی هستند.
محققانی که مطالعه اخیر را انجام دادند، داده های ۲۳۲۹۹ فرد بین ۲۷ تا ۷۶ سال را در ملبورن استرالیا، تحلیل و بررسی کردند.
شرکت کنندگان به مدت ۱۳ تا ۱۷ سال مورد پیگیری قرار گرفتند و در آن زمان سلامت عاطفی آنها با استفاده از مقیاس پریشانی روانی کِسلر ۱۰ ماده ای اندازه گیری شد.
محققان دریافتند نوجوانانی که به صورت منظم غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می کنند، نسبت به همتایان خود که رژیم های غذایی سالم تری را دنبال می کنند، یک دهه دیرتر گرفتار علایم افسردگی می شوند.


منبع:

1402/06/27
10:00:15
5.0 / 5
594
تگهای خبر: رژیم غذایی , سالم , سلامت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir