محققان پی بردند؛
امگا ۳ در حفظ قوه شنوایی موثر است
به گزارش اسنک، محققان گزارش می دهند که وجود اسیدهای چرب اُمگا ۳ بیشتر در رژیم غذایی امکان دارد از کاهش شنوایی ناشی از افزایش سن جلوگیری نماید.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بر مبنای یافته های جدید، سطح پایین اسید چرب امگا ۳ دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) با کاهش شنوایی در میانسالی و سالمندی مرتبط می باشد.
به گفته محققان، افراد میانسال و مسن با سطح DHA بالاتر، ۸ تا ۲۰ درصد کمتر در معرض مشکلات شنوایی در رابطه با سن نسبت به افراد با سطوح DHA پایین تر بودند.
«مایکل مک بورنی»، محقق ارشد از دانشگاه گوئلف در انتاریو کانادا، می گوید: «مدل های حیوانی نشان می دهند که کمبود اسید چرب امگا ۳ مادر، رشد شنوایی فرزندان را تغییر می دهد و مصرف طولانی مدت مکمل امگا ۳ امکان دارد از متابولیسم حلزون گوش محافظت کند و روند پیشرفت کم شنوایی را کم کند.»
او اظهار داشت: «اکنون متوجه شدیم که غلظت DHA خون با کاهش شنوایی ارتباط معکوس دارد.»
مک برنی تصریح کرد: «این یافته ها شواهدی در خصوص اهمیت اسیدهای چرب امگا ۳، همچون DHA برای محافظت در مقابل کاهش شنوایی ناشی از افزایش سن در انواع عملکردهای بدن نشان داده است.»
اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی، آجیل و دانه ها و در مکمل های غذایی مانند روغن ماهی یافت می شود.
مشخص نیست DHA چگونه می تواند از شنوایی محافظت کند. اما محققان حدس می زنند که اسیدهای چرب امگا ۳ امکان دارد به حفاظت از سلول های گوش داخلی یا کاهش پاسخ های التهابی به صداهای بلند، مواد شیمیایی یا عفونت ها کمک نماید، ازاین رو از کاهش شنوایی در رابطه با افزایش سن پیشگیری می کند.
مک برنی اظهار داشت: «خوردن ماهی های چرب بیشتر، مانند سالمون، یا مصرف مکمل های روغن ماهی می تواند سطح DHA را افزایش دهد.»
او پیشنهاد کرد: «اگر مکملی را انتخاب کردید، به دنبال محتوای ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و DHA روی برچسب آن باشید.»
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب