مطالعات نشان می دهد؛
بلوبری در کاهش فشارخون و تقویت مغز موثر است
اسنک: یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که بلوبری مصرف می کنند ممکنست بتوانند فشار خون خودرا کاهش دهند.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مطالعات دیگر همین طور نشان داده اند که خوردن بلوبری یا ترکیبات بلوبری معروف به آنتوسیانین ها، عملکرد عروق را بهبود می بخشد.
مطالعه جدید نشان میدهد که یک فنجان بلوبری نه فقط یک میان وعده خوشمزه و کم کالری است، بلکه فشار خون را می کاهد، عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد و موجب تقویت مغز می شود.
افرادی که به مدت ۱۲ هفته یک دفعه در روز از نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری خشک شده استفاده کردند، در مقایسه با افرادی که نوشیدنی تولید شده از پودر دارونما مصرف کردند، فشار خون سیستولیک شأن ۳.۵۹ میلی متر جیوه کم شد.
مصرف کنندگان پودر بلوبری نیز بهبودهایی را در عملکرد رگ های خونی خود مشاهده نمودند که با اتساع جریان شریان ها اندازه گیری شد.
مطالعه قبلی توسط همین پژوهشگران در کالج کینگز لندن در بریتانیا تغییرات مشابهی را در مردان سالم میانسال که نوشیدنی تولید شده از پودر بلوبری مصرف می کردند، نشان داد.
این نوع تغییرات برای کل سیستم قلبی عروقی مفید می باشد.
در مطالعه جدید، پژوهشگران همین طور دریافتند افرادی که نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری مصرف می کنند، در دو تست عملکرد شناختی- یادآوری فوری کلمات و آزمایش تغییر انجام یک کار- بهبود یافته اند.
با این حال، برخلاف مطالعه قبلی استفاده از آب بلوبری، هیچ بهبودی در یادآوری تأخیری کلمات مشاهده نشد.
پلی فنول ها ترکیبات گیاهی طبیعی هستند که در میوه ها، سبزیجات، چای، شکلات و سایر غذاها یافت می شوند و با برخی از مزایای سلامتی مرتبط هستند.
نویسندگان مطالعه جدید براین باورند که مزایای عروقی و در رابطه با مغز بلوبری به سبب وجود نوع خاصی از پلی فنول به نام آنتوسیانین است.
بلوبری منبع خوبی از فیبر محلول است که به کلسترول متصل می شود و آنرا از بدن دفع می کند و همین طور سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند التهاب را در بدن کم کند.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب