محققان هاروارد می گویند؛
رژیم غذایی گیاهی خطر مرگ سریع را کاهش می دهد
اسنک: بگفته پژوهشگران، یک رژیم غذایی سالم می تواند در کاهش خطر مرگ زودرس موثر باشد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، عادات غذایی ناسالم از با اهمیت ترین دلیلهای مرگ زودرس در سراسر جهان است.
محققان هاروارد اخیراً دریافتند که انواع رژیم های غذایی سالم ممکنست به کاهش خطر مرگ و میر زودرس کمک نماید.
شواهد درحال رشد تأیید می کند که انتخاب رژیم غذایی برای حفظ سلامت مهم می باشد. تحقیقات بطور فزاینده ای نشان میدهد که عادت های غذایی ناسالم می تواند منجر به مرگ و میر زودرس و قابل پیشگیری شود.
دکتر «فرانک هو»، رییس گروه تغذیه دانشگاه هاروارد، خاطرنشان می کند: «دستورالعمل های رژیم غذایی (DGAS )، سفارش های غذایی مبتنی بر علم را ارائه می دهند که موجب افزایش سلامتی و کاهش بیماریهای مزمن می شوند.»
وی می افزاید: «بنابراین بررسی ارتباط بین الگوهای رژیم غذایی با اعتبار DGAS و نتایج طولانی مدت سلامت، خصوصاً مرگ و میر بسیار اهمیت دارد.»
محققان در این مطالعه، داده ها را برمبنای چهار شاخص الگوی رژیم غذایی به دست آوردند: شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵ (HEI-۲۰۱۵)، رژیم غذایی متناوب مدیترانه ای (AMED)، شاخص رژیم غذایی سالم گیاهی (HPDI) و شاخص تغذیه سالم جایگزین (AHEI).
تمام این رژیم های غذایی از نظر مصرف زیاد سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، آجیل و حبوبات وجه اشتراک دارند.
دریافت نمرات بالاتر در حداقل یکی از شاخص ها با کاهش خطر مرگ زودرس به هر علتی و خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای تنفسی ارتباط دارد.
همچنین افراد دارای نمرات رژیم غذایی بالاتر احیانا مسن تر، غیرسیگاری و از نظر جسمی فعال تر بودند. آنها همین طور شاخص توده بدنی پایین تری داشتند.
این مطالعه همین طور نشان داد که نمره AMED و AHEI با خطر کمتر مرگ و میر ناشی از بیماریهای عصبی هم راه است.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب