متخصص تغذیه مطرح كرد؛
باورهای اشتباه مردم از نان سنگک
اسنک: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره ی باورهای اشتباه مردم نسبت به نان های مصرفی، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، تیرنگ نیستانی اظهار داشت: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، این است که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی با اشاره به این که سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، اضافه کرد: هم اکنون عمدتا نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می نمایند بدین سبب نان سنگکی که با آرد سفید پپخت می شود، مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نیستانی با اعلان اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت های فسیلی طبخ می شود، افزود: این مساله موجب می شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تأثیر قرار دهد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به این که برخی براین باورند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن بمراتب بیشتر می شود، اظهار داشت: جدا از این که در بیشتر موارد سبوس ها به فلزات سنگین و مشخصاً آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری در مقایسه با انواع نان ایجاد نمی نماید. وی سفارش کرد: نان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد، بدین سبب فقط با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان سفارش به استفاده از آن کرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب