محققان هشدار می دهند؛

مصرف فست فودها با بیماری کبدی مرتبط می باشد

مصرف فست فودها با بیماری کبدی مرتبط می باشد

به گزارش اسنک، تحقیقات نشان می دهد خطر صدمه کبدی برای افراد مبتلا به چاقی یا دیابت بیشتر است.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، یک مطالعه جدید نشان داد که خوردن فست فود با بیماری کبد چرب غیرالکلی مرتبط است؛ وضعیت بالقوه تهدید کننده جان که در آن چربی در کبد تجمع می یابد.
محققان کشف کردند افراد مبتلا به چاقی یا دیابت که ۲۰ درصد یا بیشتر از کالری روزانه خویش را از راه مصرف فست فود دریافت می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر فست فود خورده یا اصلاً فست فود مصرف نمی کنند، سطح چربی کبدشان بشدت افزایش خواهد یافت. و زمانی که یک پنجم یا بیشتر از رژیم غذایی آنها فست فود باشد، افزایش متوسطی در چربی کبد دارند.
«آنی کارداشیان»، متخصص کبد از مؤسسه پزشکی کِک و نویسنده ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «کبدهای سالم حاوی مقدار کمی چربی، معمولا کمتر از ۵ درصد هستند و حتی افزایش متوسط چربی می تواند منجر به بیماری کبد چرب غیرالکلی شود. افزایش شدید چربی کبد در افراد مبتلا به چاقی یا دیابت بخصوص قابل توجه است و احتمالا به علت این حقیقت است که این شرایط سبب ایجاد حساسیت بیشتر برای تجمع چربی در کبد می شود.»
این یافته ها همینطور نشان داده است که مصرف مقدار نسبتاً متوسطی از فست فودها که کربوهیدرات و چربی بالایی دارند، می تواند به کبد صدمه برساند.
کارداشیان می گوید: «اگر مردم یک وعده غذایی در روز در یک رستوران فست فود بخورند، امکان دارد فکر کنند که ضرری ندارند. اما اگر آن یک وعده غذایی حداقل برابر با یک پنجم کالری روزانه شأن باشد، کبد خویش را در معرض خطر قرار می دهند.»
بیماری کبد چرب غیرالکلی که بعنوان استئاتوز کبد هم شناخته می شود، می تواند منجر به سیروز یا زخم کبد شود که می تواند سبب سرطان یا نارسایی کبد شود.

1401/10/27
10:41:44
5.0 / 5
459
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir