محققان تاكید می كنند؛

مصرف کمتر نمک با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط می باشد

مصرف کمتر نمک با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط می باشد

به گزارش اسنک، محققان به رابطه بین دفعات کمتر مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی پی بردند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بر مبنای مطالعه جدید کالج آمریکایی قلب و عروق، افزودن نمک اضافی به غذاها به دفعات کمتر با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمیک قلبی مرتبط می باشد. حتی در بین افرادی که از رژیم غذایی به سبک DASH پیروی می کنند، مداخلات رفتاری برای کاهش مصرف نمک می تواند سلامت قلب را بیشتر بهبود بخشد.
شواهد قابل توجهی وجود دارد که مصرف زیاد سدیم را با فشار خون بالا، عامل خطر اصلی بیماری های قلبی عروقی، مرتبط می کند. مطالعات اخیر نشان داده است که دفعات افزودن نمک به غذا می تواند برای پیشبینی میزان مصرف سدیم فردی در طول زمان مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر «لو چی»، سرپرست تیم تحقیق، اظهار داشت: «به طور کلی، ما دریافتیم افرادی که نمک اضافی به غذاهای خود نمی پاشند، اغلب در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری های قلبی هستند.»
وی در ادامه اضافه کرد: «ما همینطور دریافتیم وقتی بیماران پیروی کننده از رژیم غذایی DASH به دفعات کمتر نمک به غذایشان اضافه می کنند، با کمترین خطر بیماری قلبی روبرو هستند.»
در مطالعه حاضر، نویسندگان بررسی کردند که آیا تعداد دفعات افزودن نمک به غذاها با خطر ابتلاء به بیماری قلبی در ۱۷۶۵۷۰ شرکت کننده مرتبط می باشد یا خیر. این مطالعه همینطور ارتباط بین دفعات افزودن نمک به غذاها و رژیم غذایی DASH را به علت ارتباط آن با خطر بیماری قلبی بررسی کرد.
این مطالعه از یک پرسشنامه در ابتدا برای جمع آوری داده ها در مورد دفعات افزودن نمک به غذاها، بدون نمک مورد استفاده در پخت و پز استفاده نمود. همینطور از شرکت کنندگان پرسیده شد که آیا در ۵ سال قبل تغییرات عمده ای در رژیم غذایی خود بوجود آورده اند.
رژیم غذایی به سبک DASH برای پیشگیری از فشار خون بالا با محدود کردن مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و تمرکز بر مصرف سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، لبنیات کم چرب، آجیل و حبوبات به وجود آمد. در حالیکه رژیم DASH مزایایی در ارتباط با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی به همراه داشته است، یک کارآزمایی بالینی اخیر نشان داد که ترکیب رژیم غذایی DASH با کاهش سدیم برای نشانگرهای زیستی خاص قلبی همچون صدمه قلبی، فشار و التهاب مفیدتر است.


منبع:

1401/09/12
10:27:43
5.0 / 5
847
تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir