زالی مطرح كرد؛
مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان
به گزارش اسنک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: شکل گیری سونامی سرطان هایی ها از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، علیرضا زالی، ضمن اشاره به این که سرفصل های جدیدی در حوزه پژوهش های کاربردی در صنعت غذا درحال شکل گیری است، اظهار نمود: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور که مصوبه مجلس شورای اسلامی را دارد می تواند بعنوان نهادی مستقل در حوزه غذا اقدامات اثرگذاری در کشور داشته باشد. وی با اشاره به اینکه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به پژوهشگران و مردم متعلق می باشد، اظهار داشت: انتظار می رود این مرکز در سطح و مقیاس ملی دیده شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: با عنایت به مسائل مختلف ملی، فرهنگی، اقلیمی و اقتصادی، صنایع غذایی کشور نیازمند مداخلات و سیاست گذاری در سطح ملی است. زالی ضمن اشاره به سیاست های ابلاغی در حوزه تغذیه از جانب مقام معظم رهبری، تصریح کرد: این مورد یکی از دستاورهای ملی و افق های بلند ترسیم شده برای رسیدن به جامعه ای ایمن و سالم از منظر تغذیه ای است. وی با اشاره به اینکه باید برای تأمین امنیت غذا به صورت جدی تر فعالیت نماییم، افزود: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با عنایت به پتانسیل های ویژه ای که دارد می تواند برنامه سیستماتیک در حوزه های علمی، پژوهشی و آموزشی در حوزه صنایع غذایی اجرا نماید. زالی، موضوع هایی مثل ترسیم هرم، امنیت، ایمنی و بسته های غذایی با رعایت توان اقتصادی خانوار را مورد توجه قرار داد، اضافه کرد: قاچاق مواد غذایی و غذای فاقد اصالت می تواند صدمات زیادی به سلامت مردم وارد کند. وی ضمن اشاره به این که نگاه به غذا باید نگاهی متفاوت باشد، اظهار داشت: سونامی سرطان هایی که در دنیا درحال شکل گیری است از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد. زالی با اشاره به اینکه فعالیت ها و پژوهش های کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در زمینه های مختلف مثل مواد لبنی، نان، نوشابه و سایر مواد غذایی از متن جامعه استخراج شده تصریح کرد: توجه بیشتر از پیش به این فعالیتهای می تواند صنعت غذا و امنیت و اصالت مواد غذایی را تضمین کند. وی با تکیه بر این که تاثیر کمبود ویتامین D بر ابتلاء به خیلی از بیماری ها به اثبات رسیده است، یادآوری کرد: ارتباط کمبود ویتامین D با سرطان پستان و یا عارضه های بیماران کرونایی محرز است. ازاین رو باید ضمن تحقیقات گسترده مشکلات حوزه تغذیه با هدف کاهش بار بیماری ها در دستور کار باشد. زالی تصریح کرد: تحقیقات تجمیعی و هدفمند در صنایع عذایی چاره مناسبی برای بهبود وضعیت تغذیه در کشور است
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب