معاون دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مطرح كرد؛
نقش کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا
اسنک: معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر نقش کارشناسان تغذیه در ارتقا سطح سلامت آحاد جامعه تاکید نمود.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، محمدرضا سهرابی ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقش مؤثر آنان در ارتقای سلامت جامعه اشاره نمود و اضافه کرد: سرمایه گذاری در حوزه تامین امنیت غذا و تغذیه و ترویج الگوی غذایی سالم موجب افزایش سطح سلامت آحاد جامعه می شود. وی با اعلان اینکه بعد از طرح تحول سلامت حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت موجب تسهیل دسترسی مردم به خدمات تغذیه ای شده است از زحمات این کارشناسان قدردانی نمود و تصریح کرد: مداخلات آموزشی و مشاوره ای تغذیه به اصلاح باورها و رفتارهای مردم منجر می شود. سهرابی، افزایش بیماریهای غیر واگیر نظیر چاقی و اضافه وزن، دیابت، دیس لیپیدمی و پرفشاری خون را از مهم ترین مشکلات بهداشتی کشور عنوان نمود و اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در کودکان تهدیدی جدی تر از بزرگسالان است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: کودکان دارای اضافه وزن به احتمال زیاد در بزرگسالی نیز گرفتار چاقی می شوند و از نتایج کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می برند. وی اشاره کرد: در سالهای اخیر نقش تغذیه صحیح و تأثیر آن در سلامتی افراد و پیش گیری از بیماریهای غیر واگیر برجسته تر شده است که امید است با برنامه ریزی های انجام شده و کنترل همه گیری کووید ۱۹ بتوانیم خدمات بهتر و موثرتری دراین زمینه ارائه نماییم. سهرابی، لازمه برخورداری از سلامت را رعایت الگوی تغذیه ای سالم ذکر کرد و تصریح کرد: در بحران هایی نظیر کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت شمرده می شود. وی ادامه داد: مبتلایان به بیماریهای غیر واگیر همچون بیماریهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، اضافه وزن و چاقی بیشتر مستعد ابتلاء به کرونا هستند. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش مهم کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا اضافه کرد: در این پاندمی کارشناسان تغذیه نیز بعنوان عضوی از تیم سلامت به ارائه خدمات مشاوره ای تغذیه و آموزش به بیماران مبتلا به کرونا پرداختند که خدمات آنان شایسته تقدیر است. سهرابی در ادامه به تبیین اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه پرداخت. به گفته ی ایشان، افزایش دسترسی خانواده ها به خدمات تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل انواع سو تغذیه، کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر، ارتقای سواد تغذیه ای جامعه، ارتقای مشارکت کلیه بخش های توسعه و گسترش و مداخلات جامعه محور برای بهبود وضع تغذیه جامعه را همچون این اهداف است. سهرابی در ادامه از ارائه خدمات مشاوره ای و تنظیم برنامه غذایی به آحاد جامعه خصوصاً اقشار کم در آمد در مناطق محروم و حاشیه شهرها بصورت رایگان آگاهی داد.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب