عضو انجمن علمی تغذیه با شیر مادر عنوان كرد؛

نوزاد از چه زمانی می تواند غذای کمکی بگیرد

نوزاد از چه زمانی می تواند غذای کمکی بگیرد

عضو انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اظهار داشت: یک نوزاد از ماه ششم تا دوازدهم باید در کنار شیر مادر، از غذاهای کمکی بهره مند شود.



به گزارش اسنک به نقل از مهر، ناصر کلانتری، با عنوان این مطلب که علم تغذیه تعادل شیر مادر با شیر خشک را تأیید نمی کند، اضافه کرد: نوزاد در ۶ ماه ابتدایی زندگی فقط از شیر مادر تغذیه می کند.
وی افزود: یک نوزاد از ماه ششم تا دوازدهم باید در کنار شیر مادر، از غذاهای کمکی بهره مند شود.
عضو انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اضافه کرد: بعد از ماه دوازدهم تا ۲ سالگی کودک می تواند در کنار شیر مادر، غذای خانواده را مصرف کند.
وی با اشاره به اینکه شیردهی سن یا زمان معینی ندارد، عنوان کرد: در هر سنی که یک خانم شایستگی و توانمندی حاملگی را داشته باشد، می تواند شیردهی به نوزاد را شروع کند.
کلانتری افزود: از زمانی که یک مادر آبستن می شود، سینه ها آمادگی شیردهی را پیدا می کنند و فرایند تولید شیر در سینه خانم ها بعد از تولد نوزاد به تکامل می رسد.
وی با اشاره به اینکه خانم ها باید با برنامه ریزی دقیق حاملگی را تجربه کنند، اضافه کرد: یک مادر پیش از حامله شدن باید مشکلاتی مانند کم خونی و عفونت و بیماری خاص را برطرف کند، چون که در دوران حاملگی مادر نمی تواند از مکمل های مختلف استفاده نماید.
به گفته کلانتری، بعضی از مکمل های تقویتی در شکل گیری جنین اختلال ایجاد می کنند.
وی تاکید داشت: بهتر است خانم ها پیش از دوران بارداری، مورد ارزیابی دقیق و چکاپ کامل قرار بگیرند و بعد از رفع مشکلات و کمبودهای احتمالی، دوران حاملگی را تجربه کنند.
عضو انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اضافه کرد: مادر برای تولید یک انسان سالم، باید بدنی سالم و عاری از کمبود داشته باشد.

1400/06/11
10:32:41
5.0 / 5
1442
تگهای خبر: بدن , برنامه , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir