مطالعات نشان می دهد؛
ویتامین K برای سلامت قلب مفیدست
تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K استفاده می نمایند، 34 درصد کمتر در معرض بیماریهای قلبی عروقی در رابطه با تصلب شرایین هستند.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشگاه نیوادیت کووان آمریکا داده های بیش از ۵۰ هزار نفر را که در مطالعه رژیم غذایی، سرطان و سلامت دانمارک در یک دوره ۲۳ ساله شرکت کرده بودند مورد بررسی قرار دادند.
آنها بررسی کردند آیا افرادی که غذاهای حاوی ویتامین K بیشتری مصرف می کنند، کمتر در معرض بیماریهای قلبی عروقی در رابطه با تصلب شرایین (تجمع پلاک در شریان ها) هستند.
دو نوع ویتامین K در غذاهایی که می خوریم وجود دارد: ویتامین K۱ که عمدتا در سبزیجات پهن برگ سبز و روغن های گیاهی وجود دارد و ویتامین K۲ که در گوشت، تخم مرغ و غذاهای تخمیر شده مانند پنیر وجود دارد.
این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان دریافت ویتامین K۱ را داشتند ۲۱ درصد کمتر در معرض بیماریهای قلبی عروقی در رابطه با تصلب شرایین قرار گرفتند.
در مورد دریافت کنندگان ویتامین K۲، خطر بستری شدن در بیمارستان ۱۴ درصد کمتر بود.
این ریسک پایین تر برای همه انواع بیماریهای قلبی در رابطه با تصلب شرائین، خصوصاً برای بیماری عروق محیطی به میزان ۳۴ درصد مشاهده شد.
دکتر «نیکولا بوندونو»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «یافته ها نشان میدهد که مصرف بیشتر ویتامین K ممکنست برای محافظت در مقابل تصلب شرایین و بیماریهای قلبی عروقی متعاقب آن مهم باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این پروسه مورد نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K از تجمع کلسیم در شریان های اصلی بدن محافظت می کند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب