نتایج مطالعات نشان می دهد؛

تاثیر رژیم غذایی سالم در كاهش عوارض حاملگی

تاثیر رژیم غذایی سالم در كاهش عوارض حاملگی

اسنک: یک مطالعه جدید نشان میدهد که یک رژیم غذایی سالم چند ماه پیش از حاملگی تا سه ماهه دوم ممکنست خطر مبتلاشدن به چندین عارضه حاملگی را کم کند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مطالعات پژوهشگران مؤسسه ملی یونیک کندی نشان میدهد زنان حاملگی که در این مطالعه موفق به کسب نمره بالا در هر سه معیار تغذیه سالم شده بودند، با خطر کمتر ابتلاء به دیابت بارداری، اختلالات فشار خون در رابطه با حاملگی و زایمان زودرس مواجهند.
محققان داده های رژیم غذایی در طول حاملگی را تجزیه و تحلیل کردند. تقریباً ۱۹۰۰ زن از هفته ۸ تا ۱۳ حاملگی به پرسشنامه های رژیم های غذایی خود پاسخ دادند و از آنها خواسته شد آنچه را که در سه ماه گذشته خورده اند اعلام کنند. در هفته های ۱۶ تا ۲۲ و هفته های ۲۴ تا ۲۹، زنان آنچه را که در ۲۴ ساعت گذشته خورده بودند اعلام نمودند.
پاسخ آنها باتوجه به سه شیوه تغذیه سالم به دست آمد: شاخص تغذیه سالم جایگزین (AHEI)، رژیم مدیترانه ای جایگزین (AMED) و شیوه های رژیم غذایی برای جلوگیری از فشارخون بالا (DASH). هر سه شیوه تغذیه ای ضمن محدود کردن گوشت قرمز و فرآوری شده، بر مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات سبوس دار، آجیل و حبوبات تاکید دارند.
به طور کلی، پژوهشگران دریافتند که پیروی از هر رژیم غذایی از پیش از زمان حاملگی تا سه ماهه دوم با خطر کمتر دیابت حاملگی، فشار خون بالا، پره اکلامپسی و زایمان زودرس هم راه است.
به عنوان مثال، زنان با نمره بالا در AHEI در هفته ۱۶ تا ۲۲ در مقایسه با زنان با نمره پایین در AHEI با کاهش ۳۲ درصدی خطر ابتلاء به دیابت حاملگی روبرو بودند.
در زنان با نمره بالا در DASH در هفته های ۸ تا ۱۲ و هفته های ۱۶ تا ۲۲ ریسک ابتلاء به اختلالات فشار در رابطه با حاملگی ۱۹ درصد کمتر است.
نمره بالا AMED در هفته ۲۴ تا ۲۹ یا نمره بالا DASH در هفته ۲۴ تا ۲۹ با ۵۰٪ کاهش خطر تولد زودرس همراه بود.


منبع:

1400/03/18
22:39:56
5.0 / 5
1590
تگهای خبر: تغذیه , رژیم غذایی , سالم , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir