مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان كرد؛

كدام میوه بهاری در پاندمی كرونا خورده نشود

كدام میوه بهاری در پاندمی كرونا خورده نشود

به گزارش اسنک مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با مصرف میوه و میوه های خشک در پاندمی کرونا، نکاتی را توضیح داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی متعدد همچون ویتامین های A، C، B، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونوئید و کارتنوئید می تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در مقابل بیماری های زیادی بخصوص کرونا بیمه کند. وی ادامه داد: آنتی اکسیدان ها از راه ترکیب شدن با رادیکال های آزاد که به دنبال واکنش های اکسیداسیونی در بدن تولید می شوند از صدمه و تخریب سلول های بدن جلوگیری می کنند. در واقع مصرف سبزیجات رنگارنگ به علت املاح معدنی و ویتامین های مختلف می توانند بروز بیماری های غیر واگیر مثل بیماری های قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان بخصوص سرطان های دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند. عبداللهی افزود: همینطور مصرف میوه و سبزی می تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد بالا می برد جلوگیری نماید. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا به حساب می آید. مرگ و میر ناشی از کوید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد: در بین میوه ها، مرکبات و سیب از پرخاصیت ترین میوه ها هستند. مصرف موز به علت داشتن کالری زیاد باید محدود شود. خیار هم چون کالری بسیار کمی دارد و برای کسانی که اضافه وزن دارند یا گرفتار دیابت یا چاقی هستند، بسیار مناسب می باشد. عبداللهی اضافه کرد: بهتر است در روزهای کرونا از توت فرنگی که میوه فصل بهاری است به علت بافت میوه که نمی توان به خوبی ضد عفونی کرد تا حد امکان از مصرف آن خودداری کنید.

1400/01/10
23:29:09
5.0 / 5
1448
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir