یافته محققان كانادایی؛
مصرف دو وعده ماهی در هفته به پیش گیری از بیماری قلبی كمك می نماید
اسنک: نتایج مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن منظم ماهی چرب می تواند به جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی در افراد در معرض خطر، مانند افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا سکته مغزی داشتند، کمک نماید.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، عنصر مهم، اسیدهای چرب اُمگا ۳ است که پژوهشگران دریافتند با خطر کمتر بروز مشکلات عمده بیماریهای قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته مغزی در حدود یک ششم در افراد با خطر بالا که هر کدام دو وعده ماهی غنی از امگا ۳ در هفته می خورند، ارتباط دارد.
«اندرو منته»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، در این زمینه می گوید: «مصرف ماهی در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی یک مزیت پیشگیری کننده قابل توجه است.»
مصرف ماهی در کسانی که بیماری قلبی یا سکته مغزی ندارند هیچ فایده ای مشاهده نشد.
وی در ادامه می افزاید: «این مطالعه نتایج مهمی در رهنمودهای مربوط به مصرف ماهی در سطح جهان دارد که نشان میدهد افزایش مصرف ماهی و خصوصاً ماهی های چرب در بیماران قلبی عروقی ممکنست یک مزیت قلبی عروقی نسبی داشته باشد.»
به گفته منته، «افرادی که کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی هستند، هنوز هم می توانند با خوردن ماهی های غنی از امگا ۳ از خود در مقابل بیماریهای قلبی عروقی محافظت نمایند، اما فواید آن برای سلامتی نسبت به افراد پرخطر کمتر است.»
این یافته ها بر طبق داده های نزدیک به ۱۹۲۰۰۰ نفر در چهار مطالعه و شامل حدود ۵۲۰۰۰ نفر مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی بود و تنها مطالعه انجام شده در هر پنج قاره است.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب