برنامه ستاد زیست فناوری برای ارتباط دانشگاه ها با دانش بنیان ها

برنامه ستاد زیست فناوری برای ارتباط دانشگاه ها با دانش بنیان ها

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تکیه بر این که اگر صنایع به دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان توجه نمایند، دره مرگ برای آنها تبدیل به قله صعود می شود، اظهار داشت: برای این منظور ما دانشگاه ها را به موضوعات مختلف تقسیم بندی کردیم و هر دانشگاه در سه محور می تواند با شرکتهای دانش بنیان در ارتباط باشد.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی قانعی امروز در مراسم امضای تفاهم نامه های مشترک ستاد توسعه زیست فناوری با سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با بیان اینکه این همکاری با تاخیر صورت گرفت، ولی با حضور دکتر عسکری مدیرعامل این سازمان همکاری تسری یافت، افزود: این امر به علت وجود تفکر دانش بنیان است و آنچه که ما بیشتر به آن می بالیم، وجود چنین تفکراتی است که ریاست یک نهاد به حوزه علم و فناوری توجه دارد.
وی افزود: چرا با وجود زیرساخت ها فعالیت ها منجر به تحول نشده است، به علت نبود تفکر نوآوری است که امروزه ما به این عرصه ورود کرده ایم.
قانعی با تکیه بر این که مثال های گوناگونی در این حوزه وجود دارد که هزینه های خوبی در حوزه های مختلف علم و فناوری صرف شده است، افزود: ولی از آنجایی که تفکر نوآورانه نبود، در بعضی حوزه ها عقب مانده ایم و جای شکر دارد که دکتر عسکری مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با عنایت به تجربه های خوبی که در حوزه های درمان و پزشکی دارد، در نخستین اقدام خود از شرکتهای دانش بنیان بازدید کرد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ضمن اشاره به تسلط علمی مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی سازمان هلال احمر، تصریح کرد: از طرفی سعی کردیم زنجیره ای شکل بگیرد که از راه آن اگر کسی در دانشگاه ها فعالیتهای تحقیقاتی انجام می دهد، با استفاده از اعتبارات دانشگاه تحقیقات به سرانجام برسد ولی اگر محققان به حوزه فناوری وارد شوند، از حمایت های معاونت علمی ریاست جمهوری برخوردار خواهند شد.
وی ضمن اشاره به اقدامات معاونت علمی در حوزه های سلامت و دارو، خاطرنشان کرد: این حوزه مورد توجه قرار گرفته و در کنار آن دشمنی های بی حد و حصر دشمنان کشور سبب شده است که مسؤلان به حوزه سلامت و دارو بعنوان یک حوزه امنیتی توجه نمایند و این فرصتی برای فناوران داخل کشور بوده است.
وی ضمن اشاره به صندوق زیست فناوری در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، تصریح کرد: با این اقدام از ریسک شرکتهای فعال در حوزه های زیست فناوری حمایت شده است؛ ازاین رو هر کسی هر ایده و فناوری در این عرصه داشته باشد، بی پاسخ نخواهد ماند.
قانعی افزود: در دنیا نهادهای شتابدهنده مخصوص توسعه فناوری های اطلاعات است، ولی شتاب دهنده زیست فناوری و دارویی از جانب ایران ابداع و عرضه شد؛ ازاین رو ما شتاب دهنده ها را با صندوق زیست فناوری و صندوق زیست فناوری را به صندوق نوآوری و شکوفایی متصل کردیم و این چرخه ای برای پذیرش ریسک زیست فناوری به حساب می آید.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تکیه بر لزوم توجه صنایع به دستاوردهای حوزه زیست فناوری، اظهار نمود: ما به صنایع می گوییم که اگر فناوری از ریسک عبور کرد، صنعت باید وارد شود؛ چون که معاونت علمی ریاست جمهوری نباید سرمایه گذاری های صنعتی کند، ولی از طرفی اگر صنایع شکست خوردند، مقصر ما هستیم که صنعت را به روز نکردیم.
وی ضمن اشاره به توسعه همکاری در این جلسه، افزود: در این رویداد از یک طرف مدیران بخش دولتی بعنوان متقاضی فناوری و از سوی دیگر شرکتهای دانش بنیان بعنوان عرضه کنندگان فناوری قرار دارند و از آنجایی که شرکتهای دانش بنیان پس از شکل گیری مشکل بازار دارند، اگر صنایع به آنها توجه نمایند، دره مرگ برای آنها تبدیل به قله صعود خواهد شد.
قانعی از تقسیم حوزه های فعالیت در بین دانشگاه های علوم پزشکی اطلاع داد و اضافه کرد: برپایه این برنامه دانشگاه های علوم پزشکی در سه حوزه مأموریت خواهند داشت که از راه آن شرکتهای دانش بنیان می توانند با دانشگاه های در رابطه با زمینه فعالیت خود ارتباط داشته باشند.



1399/11/20
22:03:56
0.0 / 5
1358
تگهای خبر: امنیت , پزشك , سازمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir