متخصص تغذیه عنوان كرد؛

تاثیر مواد مغذی در کاهش تنگی نفس

تاثیر مواد مغذی در کاهش تنگی نفس

به گزارش اسنک، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، به تاثیر مواد مغذی حاوی آهن و ید در کاهش تنگی نفس اشاره نمود.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، منصور رضایی، مصرف ماهی های چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست. وی ادامه داد: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی بصورت بخارپز، آب پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب پز سبب بهبود طعم و مزه آن می شود. بگفته رضایی، چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریهای مختلف خصوصاً بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز و الودگی ها می شود. وی ادامه داد: نوشیدن چای سبز موجب آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس می شود ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب سفارش دیگر این متخصص تغذیه بود که می تواند موجب کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.


منبع:

1402/09/20
14:49:44
5.0 / 5
528
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir