متخصص تغذیه عنوان كرد؛
میوه های مخصوص هوای آلوده
اسنک: یک متخصص تغذیه، سیب درختی را منبع غنی پکتین عنوان نمود که از دسته فیبرهای محلول در آب و موجب تسهیل دفع سُرب از بدن است.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، منصور رضایی اظهار داشت: از سایر منابع پکتین می توان به مرکبات مثل پرتقال، نارنگی، لیمو و گریپ فروت، توت فرنگی، هویج و غلات سبوس دار اشاره نمود که مصرف روزانه میوه های حاوی پکتین برای کاهش خطرات آلودگی هوا بسیار اهمیت دارد و سفارش می شود حداقل یک سیب در طول روز مصرف شود. این دکتری تخصصی علوم تغذیه، دریافت سلنیم را برای بهبود عملکرد آنزیم هایی که بتواند با شرایط بد محیطی و لطمه رسان به سلول های بدن روبرو شود ضروری دانست و ماهی، گوشت قرمز کم چرب، غلات کامل، حبوبات، تخم مرغ، مرغ، سیر، زردچوبه و قارچ را حاوی این ماده ذکر کرد. رییس اداره تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری، ریزمغذی روی را از مواد مؤثر در تقویت سیستم ایمنی بدن برشمرد و اظهار داشت: انواع گوشت، غلات و حبوبات خیسانده شده و ترجیحاً جوانه زده به ویژه غلات سبوس دار از منابع سرشار از روی هستند. وی، مصرف انواع فرآورده های دریایی، نخود سبز، عدس و جوانه گندم را سفارش کرد که از منابع خوب ریزمغذی روی هستند. رضایی با بیان این مطلب که منیزیم در هوای آلوده سبب کاهش جذب فلزات سنگین مانند کادمیوم و افزایش دفع سرب می شود اظهار داشت: انواع سبزی های با رنگ سبز تیره (کلروفیل دار) غنی از این ماده مغذی هستند. این متخصص تغذیه از دیگر منابع غذایی منیزیم به لبنیات کم چرب، انجیر، لیمو، گریپ فروت، ذرت زرد، بادام، گردو، پسته، مغزها، آجیل، سبزیجات برگی شکل مثل کلم، اسفناج، جعفری، کاهو، برگ چغندر، غلات سبوس دار و حبوبات مثل لوبیا و سویا اشاره نمود.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب