متخصص تغذیه عنوان كرد؛
9 سفارش غذایی برای کنترل فشارخون
به گزارش اسنک، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ۹ سفارش غذایی برای کنترل پرفشاری خون پیشنهاد کرد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه افزایش فشارخون می تواند منجر به بروز مشکلات قلبی و سایر بیماری ها شود، به ۹ سفارش کلیدی برای کنترل فشار خون اشاره نمود. ۱. کاهش میزان مصرف نمک در خلال روز به حدود نصف قاشق چایخوری ۲. پخت غذاها بدون نمک و استفاده از مقدار نمک ذکر شده در خلال روز ۳. حذف نمکدان از سفره ۴. استفاده از آبلیموی طبیعی، آب نارنج، آبغوره (بدون نمک) یا آب گوجه فرنگی طبیعی ۵. محدودیت در مصرف مواد غذایی حاوی نمک پنهان مثل خیار شور، ترشی شور، غذاهای نمک سود، غذاهای دودی، رب و سس گوجه فرنگی، غذاهای آماده، غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک، انواع آجیل و مغزهای شور، سوسیس و کالباس، زیتون پرورده، دوغ های موجود در بازار ۶. کاهش میزان نمک موجود در پنیر با گذاشتن آن در آب ۷. مصرف سبزی های پر پتاسیم از قبیل گوجه فرنگی، اسفناج، کرفس، قارچ و بامیه ۸. مصرف میوه های پرپتاسیم از قبیل کیوی، پرتقال، موز، طالبی، گرمک، زردآلو، خربزه، شلیل، انار و خرمالو ۹. مصرف حداقل نصف لیوان حبوبات پخته
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب