زالی تاكید كرد؛
غذای سالم در بوفه مدارس به سختی پیدا می شود
به گزارش اسنک، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اهمیت دسترسی به غذای سالم، اظهار داشت: در بوفه خیلی از مدارس دسترسی به غذای سالم، ایمن و ارزان قیمت، سخت یا غیر امکان دارد.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، علیرضا زالی، در مراسم افتتاح خط تولید محصولات غذایی سلامت محور، اظهار داشت: همکاری دانشگاه و صنعت برای رفع نیازهای مردم و مشخصاً تامین غذایی سالم مسیری روشن برای تحقق مسئولیت پذیری دانشگاه و مجموعه صنعتی لذیذ خوراک است. وی با اشاره به این که مردم ایران حساسیت ویژه ای نسبت به غذا دارند، اضافه کرد: غذا یکی از شاخصهای اساسی در زندگی ایرانیان است و فرهنگ ایرانی با ماده غذایی عجین شده است. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: فراهم کردن غذای سالم استراتژی روشن دانشگاه در عرصه سلامت است. زالی با اشاره به بیماریهای منتقله از غذا، اظهار داشت: این مساله بخش زیادی از هزینه های پیش بینی نشده را به سیستم سلامت تحمیل می کند. سوءتغذیه، موضوع دیگری بود که رییس دانشگاه به آن پرداخت و اشاره کرد: عدم کفایت تغذیه ای یکی از موارد چالش برانگیزی است که باید به آن توجه کرد. وی بر ضرورت فراهم کردن سبد غذایی ایمن و سالم اصرار کرد و افزود: لازم است از ظرفیتهای صنعتی دراین زمینه بهره ببریم. زالی به مدارس به عنوان یکی از کانون هایی که باید در آن غذای سالم توزیع شود، اشاره نمود و اضافه کرد: در بوفه خیلی از مدارس دسترسی به غذای سالم، ایمن و ارزان سخت یا غیر امکان دارد، هدفگذاری بر این مبنا است که غذایی سالم در اختیار دانش آموزان قرار دهیم. وی، تامین غذایی سالم و ایمن را استراتژی مهم در عرصه سلامت عنوان نمود و اظهار داشت: گروههای پرخطر جامعه مثل زنان حامله و شیرده، افرادی که گرفتار سوءتغذیه هستند، مبتلایان به کبد چرب و یا بیماریهای قلبی و عروقی همچون گروههای پرخطری هستند که ضرورت استفاده از غذای سالم در این افراد اهمیت بیشتری دارد. وی با اعلان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با در اختیار داشتن یکی از بزرگ ترین مراکز تحقیقات گوارش کشوری نقش مهمی در حوزه تامین سلامت مردم ایفا می کند، نسبت به ادامه و استمرار همکاری ها در عرصه تامین غذایی سالم با هدف ارتقای سلامت عمومی اعلام آمادگی کرد. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: متأسفانه خیلی از کودکان مبتلا به سندرم های متابولیک به سبد متنوع غذایی دسترسی ندارند، دانشگاه این آمادگی را دارد که باتوجه به ظرفیت حضور متخصصان و استفاده دانش و تکنولوژی کارشناسان صنعت غذا، برای این گروههای خاص مواد غذایی متنوع را طراحی کند، بی شک این مساله سرفصل مشترک کارهای آتی تلقی می شود.
منبع: اسنك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب