یافته های محققان آلمانی؛
مصرف كلم خطر مرگ و میر كووید ۱۹ را می كاهد
به گزارش اسنك محققان آلمانی ادعا می كنند نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری كووید ۱۹ در كشورهای كه مصرف بیشتر كلم و خیار دارند به مراتب كمتر است.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، تحقیقات محققان دانشگاه پزشکی برلین نشان داده است افزایش مصرف روزانه سبزیجات تا ۱ گرم نرخ مرگ و میر را می کاهد.
دکتر «جین بوسکوت»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما معتقدیم تاثیر حفاظتی این سبزیجات ناشی از فعالیت آنتی اکسیدانی مواد خوراکی ای است که بر مقاومت انسولین تاثیر می گذارند چونکه خیلی از سبزیجات دارای تأثیرات آنتی اکسیدانی ضد دیابت و بیماری قلبی عروقی هستند.»
در این مطالعه، فرضیه تیم تحقیق این است که مصرف بالا سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها نظیر کلم بروکلی، گل کلم و کلم قرمز و سفید با نرخ پایین تر مرگ و میر مرتبط می باشد.
به گفته محققان، «ارتباط منفی بین مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ و مصرف کلم و خیار از فرضیه ابتدایی قبلی حمایت می کند.»
در مطالعه جدید، محققان اعتقاد دارند که سبزیجاتی نظیر کلم و خیار که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی کاهش دهنده مقاومت انسولین هستند با نرخ مرگ و میر پایین ناشی از کووید ۱۹ در کشورها مرتبط می باشد.
نتایج نشان داد به ازای افزایش هر یک گرم مصرف کلم در روز خطر مرگ ناشی از کووید ۱۹ تا ۱۳.۶ درصد کاسته می شود. همینطور به ازای مصرف بیشتر هر یک گرم خیار در روز، خطر مرگ ناشی از کووید ۱۹ تا ۱۵.۷ درصد کاسته می شود.
با این حال محققان مشاهده نمودند کاهو تاثیر عکس دارد و هنوز هیچ توضیحی در این مورد وجود ندارد. بطوریکه در کشورهای با میزان بالا مصرف کاهو نظیر اسپانیا و ایتالیا، نرخ مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ به مراتب بالاتر است.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب